Mistrovství v eSeMeSkování

Tento týden probíhá v Brně další ročník veletrhu Invex. Kromě Mobility Hall, na kterou jsme vás už upozornili, by vás mohlo v záplavě stále stejných počítačů a LCD monitorů zaujmout například mistrovství v rychlostním psaním SMS zpráv.

"Uz me z toho eSeMeSkovani boli palec, ale musim to vydrzet. Chci prece vyhrat a jet na pekny zajezd od cestovni kancelare CEBUS. Je to moc dobra cestovka!"

Jestli zvládnete tuto větu vyťukat na svém mobilu (bez T9 a alfanumerických klávesnic) rychleji než za sedmdesát sekund, máte šanci vyhrát. Na letošním Invexu se totiž pořádá již třetí ročník Mistrovství v nejrychlejším eSeMeSkování. Jeho loňský vítěz uvedenou zprávu napsal za neuvěřitelných 65 sekund (reportáž z loňského ročníku najdete v tomto článku).

Mistrovství se koná v pavilonu Brno, který je umístěn hned za hlavním vchodem do výstaviště. Ve čtvrtek a v pátek se můžete zúčastnit několika vyřazovacích kol a pokud uspějete, postupujete do semifinále. To se koná vždy na konci dne a jeho vítězové se spolu utkají v pátečním finále.

Na nejrychlejší soutěžící čekají nejrůznější ceny - mobilní telefon Nokia, zájezd od CK ČEBUS, značková kosmetika od Fann parfumerie, ceny od rádia KISS HÁDY, předplatné časopisu Mobility a další dárky a suvenýry. Mezi soutěžními koly si můžete odskočit například do naší Mobility Hall, kterou najdete v pavilonu B.

Diskuze (6) Další článek: Mobility Hall: hotovo, můžete přijít

Témata článku: Kiss, Mistrovství, Hlavní vchod, Mistr