Mobility 10/07 – ovládání mobilů

Nejnovější Mobility odhalují historii ovládání mobilů, nechybí přehled walkmanů ani 10 testů mobilních novinek.

Klepněte pro větší obrázek

I v říjnu vycházejí Mobility v upraveném vzhledu a opět jsou plné nejžhavějších informací ze světa mobilní komunikace. Mobility také opět připravily pro nové a prodlužující předplatitele speciální akci, v níž lze k předplatnému získat slevové kupóny k nákupu u různých firem!

Přijďte navštívit Mobility Hall na veletrhu Invex, který se koná 23. – 27. října 2007. Mobility Hall najdete v pavilonu G1 a opět nepřijdete o prezentace mobilních telefonů, na místě samozřejmě narazíte na redaktory, kteří vám rádi poradí s mobilními problémy. Pro slevněné předplatné časopisů Computer Press nezapomeňte zavítat na stánek 69 v pavilonu V.

Díky spolupráci se serverem i-legálně.cz si mohou čtenáři Mobilit stáhnout raritní verzi písně Lampion od kapely Kryštof. Kód ke stažení zdarma najdete na straně 82. Pro fanoušky Richarda Krajča přinášíme i zajímavý rozhovor nejen o mobilech!

Představení novinek mají v Mobilitách na starosti rubriky Mobilitky a Preview. Nenechte si ujít seznámení s očekávanou nadupanou Nokií N81.

S tématem o ovládání telefonů nejeden mobilní fanoušek určitě zavzpomíná na triviální tlačítka starších telefonů v porovnání s moderními dotekovými displeji.

Kompletní přehled hudebních telefonů Sony Ericssonu vás určitě zaujme podrobným srovnáním a přehledem inovací prvních i nejnovějších modelů walkmanů.

Mobil pro děti není ani plyšový a ani hranatý. Je to prostě modrý medvídek Teddyfone a dovolat se z něj dá pouze na 4 nastavená čísla.

Sony Ericsson K530i tiše zapadá do řady modelů, u nichž nenajdeme žádná vylepšení a překvapení ve výbavě. Zaujme alespoň decentním vzhledem?

Se Sharpem GX33 se setkáte v nabídce Vodafone. Levné véčko s vnějším informačním displejem se může pochlubit třeba bluetooth!

Trojúhelníky na scénu! Nokia 7500 Prism je opravdový designérský úlet, s nímž si zavoláte. Za zmínku stojí především vyladěné prostředí Series 40.

Stylový telefon vyžaduje stylovou recenzi. Motorola Razr2 V8 je opravdovou hvězdou, která vás dokáže ozářit téměř stejnými displeji na horním krytu i uvnitř. Konečně jsme se dočkali vylepšeného ovládacího prostředí!

Sony Ericsson T650i přichází s neotřelým designem a hlavně nezvyklou klávesnicí. Nadílka funkcí je velmi dobrá, zároveň potěší bohaté příslušenství.

Motorola Q9 představuje velmi dobře vybavený komunikátor s malou tloušťkou a hardwarovou klávesnicí. Mezi přednosti patří poslední verze Windows Mobile.

Samsung U600 dokáže zaujmout hlavně designem, při pohledu na funkce to slavné příliš není. Největším plusem je pravděpodobně 3,2Mpx fotoaparát a autofocusem.

Asus P526 je kompaktní komunikátor s GPS na palubě. K chodu náročných aplikací mu bohužel chybí výkonný procesor, výbava je bohužel plná kompromisů.


I dlouhodobé zkušenosti s používáním Sony Ericssonu P1 potvrzují, že jde o špičkový smartphone. Můžeme si vůbec na něco postěžovat?

Ve velkém množství mobilních gadgets narazíte na sluchátka Sennheiser, UMPC Mivvy UM400, pouzdra Krusell, navigaci LG, fotorámečky a spoustu dalších vychytávek.

Obvyklou dávku informací uzavírají přehledy nejlepších her a programů, nepřijdete ani o obsáhlou servisní část s vašimi dotazy a problémy.

Mobility 11/07

V příštích Mobilitách se můžete těšit na test Sony Ericssonu S500i i levného vysouváku LG KE500.

Diskuze (4) Další článek: Matematika a Microsoft Excel při geocachingu

Témata článku: , Asus P526, LG KE500, Motorola Razr2 V8, Nokia 7500 Prism, Samsung U600, Sony Ericsson K530i, Sony Ericsson T650i, Mobilní fanoušek, Ovládání, MOBI, Mobil