Mobility Hall 2006: přijďte za námi na Invex

Již třetím rokem pořádáme v rámci Invexu výstavu Mobility Hall, na které najdete všechny mobilní telefony, které se v Česku prodávají, můžete si popovídat s redaktory Mobilit a MobilManie, případně se setkat s dalšími čtenáři, které jste dosud znali jen z diskuzního fóra.

I letos najdete na veletrhu Invex stánek, při jehož návštěve se srdce každého pravověrného mobilního maniaka na okamžik zastaví, aby se mohlo vzápětí rozbušit o poznání rychleji než při ranním sprintu na autobus. Redakce časopisu Mobility pro vás totiž již třetím rokem připravuje výstavu Mobility Hall, na které najdete všechny mobilní telefony, které se v Česku prodávají, nebo v dohledné době budou prodávat.

V současné době v redakci finalizujeme seznam vystavovaných telefonů. Průběžně vás budeme na MobilManii informovat o tom, na jaké skvosty se budete moci těšit. Již nyní ale mohu přislíbit například LG KG800 Chocolate nebo Motorolu Krzr.

Většina telefonů bude spolu se základními informacemi uzavřena ve skleněných vitrinách, takže si je budete moci dokonale prohlédnout ze všech stran. Několik nejzajímavějších přístrojů bude naživo předvádět pětice sličných hostesek.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Mobility Hall na loňském Invexu

Kdy, kde, co

Mobility Hall najdete v pavilonu F na stánku 51 na brněnském výstavišti. Pokud se na výstavišti ještě příliš nevyznáte, můžete se orientovat podle této mapky. Podrobnější informace o veletrhu Invex, cenách vstupného a otvíracích dobách najdete zde. Invex se koná příští týden, tedy od 9. do 13. října.

Kromě okukování všech v Česku prodávaných telefonů si budete moci některé z nich osahat a důkladně vyzkoušet osobně. K dispozici bude také několik tiskáren na fotky z mobilu, sluchátka pro poslech hudby a další atrakce.

Pokud budete mít štěstí, zastihnete na stánku někoho z redakce časopisu Mobility či internetového serveru MobilMania.cz. Stánek také můžete využít pro setkání s ostatními čtenáři MobilManie či diskutujícími z fóra.

Aby toho nebylo málo, budeme na Mobility Hall prodávat aktuální Mobility (exkluzivně o několik dní dříve než na stánku), aktuální Katalog mobilů s výraznou slevou, stejně jako výhodnější předplatné Mobilit.

Nepřehlédněte: reportáž z loňského Invexu

Diskuze (15) Další článek: Nokia BH-700 a BH-300: hi-tech náušnice s Bluetooth (recenze)

Témata článku: LG KG800 Chocolate, MOBI, Invex, Nejzajímavější přístroj, Mobil, Hall, Hal