Mobilmania.cz hledá redaktora

Pokud byste chtěli rozšířit mladý tým redaktorů webového magazínu Mobilmania.cz, máte jedinečnou příležitost. Mobilmania.cz právě hledá redaktora na plný úvazek.
Pokud byste chtěli rozšířit mladý tým redaktorů webového magazínu Mobilmania.cz, máte jedinečnou příležitost. Mobilmania.cz právě hledá redaktora z Brna a okolí na plný úvazek, který bude:

  • psát články o mobilech a službách operátorů,
  • hledat nová témata a přicházet s novými nápady, jak Mobilmanii vylepšit,
  • komunikovat s externími autory.

Co by takový redaktor měl umět? Především komunikovat a vycházet s lidmi, výhodou je asertivní chování. Psát hezky česky s dobrou stylistikou; články musí být zajímavé a čtivé. Musí být technicky vnímavý, aby dokázal absorbovat velké množství informací, které se na něj každý den pohrnou ze všech stran. Měl by být nápaditý a umět rozvíjet nápady jiných. Nutnou podmínkou je smysl pro humor, protože mračouni se nedožívají požehnaného věku.

Co nabízíme:

  • práci v mladém a perspektivním kolektivu,
  • plat odpovídající práci a pozici ve firmě,
  • platový a profesionální růst,
  • zajímavou a různorodou práci, u které určitě neusnete.

Nový redaktor by také měl umět vést redakci v případě, že šéfredaktor bude časově indisponován, bude na cestě v zahraničí nebo na dovolené. To předpokládá maximální samostatnost a ochotu spolupracovat s ostatními členy redakce.

Tak co, máte zájem? Chcete spoluvytvářet tento web a pomoci jeho dalšímu rozvoji? Pokud ano, pište e-mailem na adresu Petr.Broza@cpress.cz, předmět zprávy nechť je „Redaktor“. Do e-mailu přiložte profesní životopis, resp. seznam toho, co jste už dělali a co umíte. Nechceme však žádné kožené texty podle vzoru v učebnici českého jazyka pro základní školu, ale stručný a jasný přehled vašich dosavadních aktivit a činností v oboru.

Diskuze (4) Další článek: Namluvte si e-mail do mobilu

Témata článku: , Mobil, MOBI, Red, Reda, MobilMania, Redaktor