Mobilní Mapy od Seznamu: velká letní hra a festivaly

Seznam vylepšuje aplikaci Mapy.cz, na letních festivalech budete mít informace doslova v dlani. Pustit se také můžete do cestovatelské hry o ceny.

Vzpomínáte na mobilní aplikaci Mapy.cz od Seznamu? Pohráli jsme si s ní v tomto videu a moc se nám líbila. Seznam na ní i nadále pracuje a na léto připravil dvě zajímavosti – velkou soutěž Česko pod palcem a festivalovou úpravu aplikace. Pokud během léta zapnete mobilní Mapy.cz v blízkosti nějakého festivalu, přímo v nabídce bodů zájmu najdete jednotlivé stage, kina, stanová městečka apod. Tuto funkci bude možné vyzkoušet už na filmovém festivalu v Karlových Varech, nebo na Street Dance Campu.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Jak to funguje? Na filmovém festivalu v Karlových Varech uvidíte přímo na mapě jednotlivé kinosály, stanové městečko a další. Podobným způsobem Seznam zpracuje i hudební festival Rock for People

Česko pod palcem

Seznam připravil na propagaci aplikace Mapy.cz také velkou letní cestovatelskou hru. Její hlavní postavou je Tonda Jonáš – cestovatel, dobrodruh, všeználek a všudybyl, zkrátka „Američan z Vysočan“. Úkolem je prostřednictvím aplikace Mapy.cz navštěvovat připravené body zájmu (hledejte je pod tlačítkem „výpis“), kterých bude po ČR něco kolem tisíce.

Když se dostanete do blízkosti vybraného bodu, může po přihlášení do svého profilu ve hře inkasovat body za návštěvu místa. Hned je také může multiplikovat pomocí správné odpovědi na vědomostní dotaz související s navštíveným místem. Zvýhodněné bodové hodnocení je třeba i za sběr odznaků (určitý počet kusů bodů, které mají nějakou souvislost nebo jsou navštíveny během daného času nebo prostoru) nebo za přizvání dalších hráčů do hry nebo dešifrování QR kódu. Každý herní týden, který je od pátku do čtvrtka následujícího týdne, budou odměněni nejpilnější a nejchytřejší dobrodruzi. V tzv. Grand Prix se při ukončení hry, které bude 1. 9. 2011, porovnají konta všech hráčů a 13 hráčů s nejvyšším počtem bodů vyhrává.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Lákavé jsou také ceny pro nejúspěšnější cestovatele

Hra kromě mobilní aplikace Mapy.cz (pro Android, Apple iOS a Symbian) má svoji webovou stránku www.ceskopodpalcem.cz, kde jsou informativní a instruktážní videa, webové Mapy.cz s přehledným rozložením bodů zájmu na mapě ČR a další informace o hře (kompletní pravidla najdete zde).

Zdroj: tisková zpráva Seznam.cz a blog Seznam.cz

Diskuze (8) Další článek: Samsung vyrobí rychlejší microSD karty pro ukládání Full HD videa

Témata článku: , , , Seznam, Fest, MOBI, Hudební festival, Let, F +, Hra, Městečko, Mobil m, Přizvání, Určitý počet, Fes u, Rock for People, Kinosál, Odznak, Grand Prix, Mobil,