Mobily jsou levnější než kdykoli dřív (přehled bleskovek)

Známe cenu Siemensů S65 a C65 • Šuškanda: dvě Oskarovy letní akce • Nokia téměř veřejně testuje baterie „na vodu“ a možná chystá megapixelovou verzi 6230. Neuniklo vám něco? Je tady pro vás přehled neúspěšnějších bleskovek minulého týdne.
Mobily jsou levnější než kdykoli dřív
Včera jsem v katalogu mobilů aktualizoval ceny mobilních telefonů. V některých případech klesly na úrovně, kterým se v některých případech téměř zdráhám uvěřit.

Známe cenu Siemensů S65 a C65
Na stránkách internetového obchodu Mobilhouse.cz se objevily ceny očekávaných mobilních telefonů Siemens. Megapixelový fotomobil Siemens S65 by se měl v prodeji koncem července za cenu 12 375 Kč.

Šuškanda: dvě Oskarovy letní akce (oživeno)
Doslechli jsme se, že Oskar na červenec chystá pro vybraná města v České republice dvě akce. Jmenují se „Vybarvi se“ a „Vybubnuj se“.

Nokia téměř veřejně testuje baterie „na vodu“
Když jsem si včera přečetl článek na blogu Christiana Lindholma, myslel jsem, že píše jen o daleké budoucnosti a fantazíruje o možnostech palivových článků. Také obrázek, kdy ruka do bluetoothového sluchátka Nokia lije z lahvičky jakousi kapalinu, vypadal spíš jen jako ilustrační.

Nokia možná chystá megapixelovou verzi 6230
Server Mobile-review vydal článek s informacemi o následníkovi Nokie 6230. Nový model 6230i by měl mít větší displej s rozlišení 128 × 160 bodů (27,5 × 34,5 mm), dva reproduktory pro stereofonní efekt a hlavně megapixelový digitální fotoaparát.

Sony Ericsson právě představil nový mobil F500i
Sony Ericsson dnes představil nový mobilní telefon F500i. Potvrdily se tak naše informace, které jsme před několika týdny napsali v bleskovce. Mobil je určen exkluzivně pro mobilního operátora Vodafone a pokud se potvrdí i druhá část naší původní zprávy, zakrátko se pod označením K500 dostane i do běžné distribuce.

Siemens M65 v prodeji (a od července u Oskara)
V minulých dnech se začal prodávat odolný mobilní telefon Siemens M65. Jeho koncová cena je kolem devíti tisíc korun. Při procházení ceníky několika „oficiálních“ internetových obchodů jsem se ale setkal s hodně rozdílnými cenami, pečlivým výběrem lze proto ušetřit.

Najednou to jde: Samsung a LG bez digitálních fotoaparátů
Jelikož Saudská Arábie před časem zakázala používání mobilních telefonů vybavených fotoaparáty, výrobci stáli před rozhodnutím, co dál. Pětadvacet milionů obyvatel je ale už dostatečný důvod k vytvoření samostatných modelových řad.

T-Mobile provokuje a chce po Eurotelu jeho CDMA
T-Mobile podle ČTK požádal Eurotel o velkoobchodní nabídku, aby mohl poskytovat služby na bázi rychlých datových přenosů CDMA. Podle T-Mobilu by totiž jinak Eurotel získal monopolní postavení na trhu.

To není možné: Neonode N1 se začíná prodávat
Zařízení Neonode N1 – snad chytrý telefon, snad komunikátor – bylo představeno v prosinci před dvěma lety. Byla to doslova bomba, produkt, který všechny tehdejší mobily strčil do kapsy.

Váš názor Další článek: Chystá se velmi výrazná sleva Nokie 7250i

Témata článku: , Siemens M65, Siemens S65, MOBI, Pře, Přehled, BLE, Stereofonní efekt, Monopolní postavení, Blesk, Mobil