MobSpy – mobilní odposlech vás nenechá spát

Placená inzerce: Autoři serveru :-)mojelogo připravili několik novinek a mezi nejzajímavější patří aplikace MobSpy určená k mobilnímu odposlechu.

Ach Fabricio, co jsi to udělal? Chuaníta nám přece chtěla kachní farmu odkázat. Ne, Meliso nemáš pravdu! Zjistil jsem, že nejsem její bratranec, za kterého mě třicet let vydávala! Ani tvé lásky nejsem hoden! Jak to myslíš drahý? (V tom vchází Chuaníta.) Ach matko! Plastický chirurg odvedl dokonalou práci!

Melisa: Ueeeee! Ta potupa! (Do úst vkládá blistr 2x6 se silnými sedativy.)

Chuaníta: Si to musíš rozbalit čéče. (Propadá hysterickému smíchu.)

Fabricio: Díky MobSpy jsem konečně prozřela. (Znechuceně odjíždí svým Ferrari sesbírat nová vejce.)

Telenovela? Ne. Mobilní odposlech v praxi!

Autoři serveru :-)mojelogo připravili několik novinek a mezi nejzajímavější patří každopádně aplikace MobSpy.

MobSpy je program pro mobilní telefony s operačním systémem Symbian, jehož prostřednictvím je možno odposlouchávat místnost, ve které je mobilní telefon umístěn.

Princip činnosti je velmi jednoduchý. Telefon s MobSpy  automaticky zatelefonuje na určené telefonní číslo a následně je běžným způsobem spojen hovor. Volaný pak může poslouchat dění v blízkosti tohoto telefonu.

Kdy MobSpy zavolá?

Program pracuje ve dvou režimech.

1. Detekce SMS

Jakmile aplikace detekuje příchozí SMS s heslem, ihned spojí hovor s číslem, ze kterého tato SMS přišla. Heslo lze samozřejmě nastavit. Všechny příchozí SMS, které zvolené heslo neobsahují, jsou ignorovány.

2. Detekce zvuku

V okamžiku, kdy aplikace detekuje zvýšenou hladinu hluku, spojí hovor s definovaným číslem. Intenzitu hluku, při které již dojde k volání lze pohodlně nastavit pomocí grafického znázornění mezní hodnoty.

Aplikaci lze využít mnoha smysluplnými i nesmysluplnými způsoby. Příkladem může být jednoduchá ostraha objektů, dohled nad spícími dětmi, apod.
 
MobSpy a další aplikace pro Symbian stáhnete zdarma ze serveru wap.mojelogo.cz. Další informace získáte na serveru www.mojelogo.cz - konkrétně na této stránce.

Diskuze (8) Další článek: Siemens Gigaset C100: domů i do kanceláře (test)

Témata článku: , Mobil, Vaš, Telenovela, Chua, MOBI, Odposlech, Nen