Moderátoři v CNN používají Surface Pro 3 …jako stojánek pro iPad

Vítejte u nedělní porce IT bulváru!

Microsoft se snaží v rámci marketingu na tablety Surface Pro kupovat formu skryté reklamy (Product Placement) v televizním vysílání různých stanic či pořadů. Zatím je to ale také velká reklama na iPady.

Microsoft například zaplatil neuvěřitelných 400 milionů dolarů za to, že bude NFL v příštích pěti letech používat právě Surface Pro v rámci trenérů i hráčů, kteří se s ním tak budou objevovat v televizi. To se celkem daří, až na to, že třeba komentátor o nich stejně hovoří jako o iPadech. Na amatérský záznam staršího televizního vysílání se můžete podívat zde:

Podobné partnerství Microsoft uzavřel i se stanicí CNN, která v pořadech o volbách bude propagovat Surface Pro 3. V tomto čerstvém případě se ale stala ještě vtipnější situace.

Klepněte pro větší obrázek
Moderátorka skrytě používá iPad, který je opřený o Surface Pro 3 (Zdroj: Twiiter)

I když moderátoři mají Surface Pro 3 opřený před sebou, jeden z nich ho používá jako opěrku pro iPad, který skutečně využívá. Další moderátor pak na záběrech skrytě používá iPad mini, schovaný za vystaveným Surface Pro 3.

Klepněte pro větší obrázek
Tajná schovka s iPadem mini za tablety Surface Pro 3 (Zdroj: Twitter)

Microsoft tak vlastně zaplatil poměrně velkou reklamu právě iPadům od Applu, který reální lidé v záběrech skutečně používají. Snímky se totiž velmi rychle staly virální zajímavostí po celém internetu a sociálních sítích.

Diskuze (48) Další článek: Technologie: Air umbrella je deštník, který není vidět

Témata článku: , , , , Apple iPad, Apple iPad (3. generace), Apple iPad (3. generace) 16GB 3G, Apple iPad (3. generace) 32GB 3G, Apple iPad (3. generace) 32GB Wi-Fi, Apple iPad (3. generace) 64GB 3G, Apple iPad (3. generace) 64GB Wi-Fi, Apple iPad (4. generace), Apple iPad (4. generace) 128GB 3G, Apple iPad (4. generace) 128GB Wi-Fi, Apple iPad (4. generace) 16GB 3G, Apple iPad (4. generace) 32GB 3G, Apple iPad (4. generace) 32GB Wi-Fi, Apple iPad (4. generace) 64GB 3G, Apple iPad (4. generace) 64GB Wi-Fi, Apple iPad 16GB 3G, Apple iPad 2, Apple iPad 2 16GB 3G, Apple iPad 2 32GB 3G, Apple iPad 2 32GB Wi-Fi, Apple iPad 2 64GB 3G,