MonsterTruck v mobilu!

(Placená inzerce) Team :-)mojelogo se rozhodl podpořit akci Extrem Truck Trial vydáním nové mobilní JAVA hry MonsterTruck a sponzoringem této akce.
(Placená inzerce) Extrem Truck Trial není obyčejným závodem. Jedná se s největší pravděpodobností o nejtvrdší závod tohoto druhu v ČR. Chcete-li tuhle akci vidět, máte možnost tento víkend v Mohelnici. Více informací a veškeré podrobnosti najdete na stránkách www.extremtrucktrial.cz.

Chtěli jsme se původně závodu také zúčastnit, ale ukázalo se, že naše osobní automobily na těžký terén zřejmě nestačí ani svým výkonem, ani svou konstrukcí. Navíc se po navaření bezpečnostních rámových konstrukcí dva z našich miláčků ani rozjeli. Xelo s Pikym se sice za strašného řevu a smradu spálené spojky začali pohybovat, aby absolvovali nárazovou zkoušku, ale příliš neuspěli. Jakmile jsme jim propíchali airbagy a Piky přestal modrat, dostal Xelo výborný nápad!

Prostě se rozhodl, že ze svého zeleného vorvaně zase odlepí nápis "Nemachruj s tou Tatrou nebo podřadím!", dofoukl podhuštěné pneumatiky a jal se naprogramovat JAVA hru MonsterTruck, kterou můžete všichni zdarma stáhnout do svých mobilů den před zahájením závodu v Mohelnici. My ostatní jsme z lítosti nad neúčastí v závodu ještě trochu poupravili www.obludator.cz a rozhodli se zúčastnit alespoň jako diváci a případně si zahrát MonsterTruck na mobilech.

Hra MonsterTruck bude tedy od pátku 20. května volně ke stažení z WAP serveru wap.mojelogo.cz. Informace o hře se objeví ve čtvrtek večer na adrese: www.mojelogo.cz/javahry.asp.

Diskuze (4) Další článek: Alcatel se chce zbavit mobilů

Témata článku: , Placená inzerce, Mobil, Airbag, MOBI