Moře novinek od Samsungu (přehled článků)

Nokia N-Gage z pohledu nehráče - První dojmy z Nokie 6230 - Recenze véčka Philips 630 - Velká fotogalerie Nokie 7200 - CDMA450 bude mít asi jen Eurotel - Co přinese nový Windows Mobile 2003? - T-Mobile spustil 3G a uvedl nové služby.

Neuteklo vám něco? Nabízíme přehled článků uplynulého týdne. Seřazeno od nejčtenějších.

Nokia N-Gage z pohledu "nehráče"
Můžeme Nokii N-Gage použít k něčemu užitečnému, nebo je pouze na hraní? Přečtěte si zkušenosti člověka, který používá N-Gage pouze jako mobil, aniž by na něm hrál jakoukoli hru. Podívejme se na schopnosti N-Gage jakožto chytrého telefonu.

Nokia 6230: velká fotogalerie a první dojmy
Ještě než pro vás připravíme obvyklou megarecenzi nové Nokie 6230, rozhodli jsme se zveřejnit rozsáhlou galerii vlastních fotografií a krátké první dojmy. Nokia 6230 je nejlepší současný mobil.

Samsung rád šokuje. Tolik novinek jsme nečekali
Nejvíce nových mobilních telefonů měl na svém stánku asi korejský Samsung. Největší novinkou byl otáčecí model s megapixelovým fotoaparátem. Samsung ukázal i několik chytrých telefonů. Nechyběla ani ukázka 3G mobilů.

Philips 630: solidní véčko s rádiem (recenze)
Philips nabízí v tuto chvíli dvě stylová véčka. To lépe vybavené nese označení 630 a může se pochlubit kvalitním displejem s 4096 barvami nebo vestavěným FM rádiem. Důležitý je ovšem elegantní vzhled, který ocení zejména ženy.

Nokia 7200: velká fotogalerie a první dojmy
První evropské véčko od Nokie vypadá úplně jinak než jsme zvyklí od asijských výrobců. Používá například textilní výměnné kryty. Nokia 7200 je nanejvýš extravagantní mobil: buď ho budete milovat, nebo – jak vás znám – spíš nenávidět.

CDMA450 bude mít asi jen Eurotel, pokud vůbec
Na včerejší debatě o možnostech internetu v ČR zazněly z úst ministra informatiky a předsedy ČTÚ velice zajímavé informace týkající se budoucnosti sítě CDMA450, kterou chce brzy spustit Eurotel. Jak to tedy s CDMA450 vypadá?

Co přinese Windows Mobile 2003 Second Edition?
Microsoft uveřejnil první informace o novém operačním systému pro kapesní počítače – Windows Mobile 2003 Second Edition. Hlavní novinkou má být podpora dynamické změny rozlišení displeje u kapesních počítačů. Jde o malý krůček s velkým významem.

T-Mobile spustil 3G a uvedl nové globální služby
Mezinárodní T-Mobile minulý týden ohlásil spuštění UMTS. Na tiskové konferenci nechyběl vedle managementu T-Mobilu ani šéf Nokie Jorma Ollila. Mluvilo se taky o dalších službách, které se možná objeví i v ČR.

FMA: užitečný program pro správu Sony Ericssonů
S programem Float´s Mobile Agent můžete jednoduše synchronizovat telefonní seznam nebo odesílat SMS z počítače. FMA komunikuje přes kabel, infraport nebo Bluetooth. Program funguje s většinou Sony Ericssonů a je zdarma.

Nové komunikátory a PDA na CeBITu
Asus představil komunikátor a model s VGA displejem a 1,3 megapixelovým foťáčkem. Benq ukázal nový komunikátor a Toshiba předvedla zajímavý koncept kapesního počítače na zápěstí.

Panasonic X300 - s výklopným displejem jako u kamery
Mezi nejzajímavější telefony, který byly představené na letošním CeBITu, patří Panasonic X300. Při prvním pohledu vypadá jako obyčejný mobilní telefon, na druhý pohled se ale jeví úplně jinak.

Šachová partie na cestu (+soutěž)
Patříte-li mezi šachové nadšence, určitě vás potěší dnešní recenzovaná hra. Deep Pocket Chess vám nabídne mnoho možností, jak trénovat své šachové umění kdekoli budete chtít.

V Evropě se loni prodalo rekordních 131 milionů mobilů
Trh v loňském roce táhly barevné displeje. Nokia ztratila kus tržního podílu, nejvíce dopředu poskočil Siemens, Motorola ztrácí a Sony Ericsson postupuje jen pomalu.

Siemens Gigaset C200 - vyspělejší bratříček (recenze)
Domácí bezdrátový telefon Siemens Gigaset C200 je nástupcem staršího modelu C100. Liší se nejen vzhledem, ale i novými funkcemi, které jej posouvají ve střední třídě C zase o kousek výš.

Recenze hry pro N-Gage: Flo Boarding
Pomozte dívce Flo společně s vaší Nokií N-Gage porazit její protivníky v jízdě na snowboardu. Šanci máte díky hře Flo Boarding. Tato hra byla určena pro multimediálního dobrodružství Nokia Game 2003.

Váš názor Další článek: Zajímavé weby o Sony Ericssonu T610

Témata článku: Samsung, , Nokia 6230, Nokia 7200, Nokia N-Gage, Panasonic X300, Philips 630, More, FMA, Moře, Samsun, Nov, Přehled, Pře, Malý krůček, Sam