Motorola Atrix: mobil, srdce počítače [CES]

Srdce technického fandy zaplesá. Motorola pro svůj Atrix vytvořila fantastický ekosystém. Mobil se stává srdcem počítače.

Revoluci a přelomový produkt už z principu slibuje každá tisková zpráva. Jenže tentokrát je to pravda. Výraz „počítač do kapsy“ slýcháme už několik let a stalo se z něj nechutné klišé, ale ode dneška je všechno jinak.

Motorola Atrix 4G vypadá jako obyčejný mobil, je v něm úplně obyčejný operační systém Google Android a jeho srdcem je procesor Tegra 2 – stejný procesor, jaký ve svém Optimu 2X už v roce 2010 (není to ještě ani měsíc, ale zní to hezky) použilo korejské LG. Další technické parametry Motoroly Atrix 4G najdete v dnešním preview.

Zmíněné LG Motorolu v některých parametrech dokonce převyšuje (LG přehraje 1080p video, Motorola udává pouze 720p), ale Motorola udělala jeden velice chytrý a nesmírně efektní krok. Američané nepracovali pouze na mobilu, ale vymysleli k němu celý ekosystém.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek 
Uvidíte na videu…

Zbytek už nechám na Tomáši Holčíkovi, který pro vás Motorolu Atrix 4G natočil i s veškerým jejím zajímavým příslušenstvím.

Diskuze (36) Další článek: LG na CES: mobil ovládne pračky, trouby a vysavače

Témata článku: Motorola, , , , Motorola Atrix, Motorola Pro, Motorola Pro+, Mobil, MOBI, Srdce, Motorol, Motor, Počítač,