Motorola C350: … a barva stříká na všechny strany (test)

Toužíte po mobilu s barevným displejem, ale bojíte se jeho ceny? Chcete se k internetu připojit pomocí mobilního telefonu, ale nechcete za něj moc utratit? Tak právě pro vás je určena dnešní recenze.

I organizace času zde našla místo

Mezi další užitečné aplikace ukryté v mobilu patří bezesporu ta s názvem Diář. Graficky pěkně provedený týdenní náhled je více přehledný, než kdyby se výrobce snažil vměstnat na displej celý měsíc. Funkce, které byste u kalendáře čekali, zde taky najdete. Na každou událost můžete být zvukově upozorněni. A dostáváme se k tradiční slabině telefonů pod značkou Motorola, a tou je budík. Ani zde nezasáhla vyšší moc a pokud si telefon před spaním vypnete, nejspíš zaspíte. Budík se totiž při vypnutém mobilu neumí aktivovat a nezvoní.

  
Kalendář je jednoduchý, ale účelný.

Jako vždy se v posledním odstavci recenze věnujeme výdrži baterie. V úvodu jsme již naznačili, že to tentokrát nebude tak slavné. Barevný displej je totiž hlavním důvodem nižší výdrže, která se u testovaného kusu pohybovala v rozmezí dvou až tří dnů. Na obranu však podotknu, že jsme Motorolu zatěžovali intenzivněji než za běžného provozu.

  

Hodnocení


Nová Motorola C350 je ve své podstatě velmi povedený mobilní telefon. Z úspěšné řady C330 si vzala jen to nejlepší a vše doplnila o barevný displej a paměť pro textové zprávy. Její vzhled je velmi sympatický a i když trochu neutrální, líbit se bude většině potenciálních uživatelů. Rovněž její rozměry hrají do noty spoustě lidí. Zájem o ni rozhodně projeví uživatelé hledající přístupný mobil s barevným displej, a to i přes to, že dnes lze získat mobil s barevným displej o něco levněji (mám na mysli Sony Ericsson T300).

Motorola však na poli kvality displeje své současné soupeře drtí. Technicky zaměřené uživatele bude lákat technologií GPRS a s ní spojeným hardwarovým modemem. Při hodnocení této Motoroly nezbývá než konstatovat, že umí vše, co by se od mobilu této kategorie očekávalo a ještě trochu navíc. Plusové body získává i za svou cenu, která činí 4 499 Kč.

Podrobné technické parametry a hodnocení vůči ideálnímu telefonu naleznete v naší databázi.

Telefon na recenzi zapůjčil distributor mobilních telefonů GSMobil Group.

Témata článku: Motorola, , Motorola C330, Motorola C350, Sony Ericsson T300, Motor, Test, Str, Silné portfolio, Klasická cesta, A/B, Motorol, Náplň práce, Bar, Barva, MotoGP