Motorola C350: … a barva stříká na všechny strany (test)

Toužíte po mobilu s barevným displejem, ale bojíte se jeho ceny? Chcete se k internetu připojit pomocí mobilního telefonu, ale nechcete za něj moc utratit? Tak právě pro vás je určena dnešní recenze.

S WAPem nepohodlně

Motorola C350 nalezne využití i u technicky vyspělejších uživatelů lačnících po mobilním připojení k internetu. Díky hardwarovému modemu a technologii GPRS by neměl být žádný problém zprovoznit takové připojení u nich na počítači. Když k tomu připočteme i fakt, že nemusí kupovat speciální kabel na propojení, ale vystačí si s kabelem miniUSB – USB, není co řešit. Motorola C350 zvládá GPRS v konfiguraci 4+1 timeslot, což bude vyhovovat většině uživatelů. Toto připojení využijete samozřejmě i k brouzdání wapovými stránkami. Zde však narazíte na poměrně velkou nevýhodu. Obsah wapových stránek se bude zobrazovat jen na třech řádcích. Při wapování s využitím GPRS budete na konci každého spojení informováni o počtu přenesených bajtů. Stejnou informaci naleznete i ve statistice datových přenosů, která se ukrývá v menu.

  

  

 
MiniUSB konektor pro spojení s počítačem.

Zábava musí být

Zábava je silnou stránkou každé nové Motoroly. Začíná nabídkou čtyřiceti tónů a melodií (z nichž většina se nese v polyfonním duchu) a končí u graficky povedených her. Polyfonní vyzvánění je dostatečně efektní, ale stále se nevyrovná asijské konkurenci. Naštěstí je to parketa, kde i vy sami můžete ukázat své kvality. Řeč je o kvalitním skladateli (nebo spíše remixovateli) s názvem MotoMixer. Většina z vás si jej pamatuje už z řady C3xx. Hlavní náplní práce v aplikaci MotoMixer je tvorba vlastní nebo úprava již vytvořené melodie. Na první pohled je to trochu složitější, ale pokud si dáte záležet, půjde vám práce od ruky.

  
Obrázky a animace Motorola umí.

Hry naleznete v telefonu tři. Nejzdařilejší je evergreen s názvem MotoGP. Na rozdíl od předchozí řady C3xx, která obsahovala pouhé demo, již můžete využít všechny možnosti této motocyklové hry – různé tratě, jezdce atd. Nutno uznat, že v barvě vypadá hra lépe. Další hrou je Astrosmach, coby zástupce vesmírných stříleček a nabídku uzavírá karetní titul s názvem Snood21.

  
Motocyklové závody, tentokrát v barvě.


 
Vesmírná střílečka.

 
Melodie můžete různě předělávat.

Témata článku: Motorola, , Motorola C330, Motorola C350, Sony Ericsson T300, Silné portfolio, Bar, Náplň práce, Str, Barva, Test, Motor, Motorol, MotoGP, Klasická cesta, A/B