Motorola chystá další nové mobily

Motorola nás brzy překvapí dalšími modely. Motorola A630 je rozvíratelný přístroj s malou klávesnicí, model C380 bude patřit do střední třídy. Nenechte si ujít první informace spolu s obrázky.

Ačkoli Motorola nové modely svých telefonů představila jen před několika dny, ve své oficiální mediabance už předvádí modely, na jejichž uvedení se teprve čeká. K dispozici jsou zatím pouze obrázky bez dalších informací.

Motorola A630 je rozvíratelný přístroj s malou klávesnicí na čelní ploše a plnohodnotnou alfanumerickou klávesnicí a barevným displejem uvnitř. Vzhledem k proporcím známých prvků to bude zřejmě velmi malé zařízení, které nepřesáhne rozměry běžného mobilního telefonu. Podle ovládání lze předpokládat, že Motorola nepoužije standardní operační systém, například Windows Mobile, půjde spíše o mobilní telefon než o komunikátor.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Motorola A360

Motorola C380 je mobil, který bude možné zařadit asi nejlépe do střední třídy. Motorole ve vyšších kategoriích telefon klasické konstrukce chybí, posledním modelem byl Timeport 280 a od té doby se takové mobily objevovaly pouze v nejlevnější třídě. Vzhledem k jiným Motorolám trochu překvapuje čtvercový displej, který nenajdeme u žádného současného mobilu tohoto výrobce. Levnější modely mají dnes obdélníkový displej situovaný na šířku, dražší na výšku.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Motorola C380

Ani k jednomu telefonu zatím nejsou k dispozici žádné oficiální informace. Na přesné parametry, cenu a dostupnost si ještě budeme muset počkat - snad do GSM Congressu nebo do veletrhu CeBIT.

Diskuze (15) Další článek: Sony Ericsson T630: nejlepší koupě současnosti (velký test)

Témata článku: Motorola, Nov, Motorol, MOBI, Motor, Mobil