MWC nejsou jen telefony: nové příslušenství Sony Ericsson

Sony Ericsson představil na dnes končícím Mobile World Congressu ve španělské Barceloně tři nové telefony. Veletrh ale není jen o mobilních telefonech, nýbrž i o příslušenství a právě na nové příslušenství pro Xperii X10 Mini, Xperii X10 Mini Pro a Vivaz Pro se teď podíváme.

Prvním kouskem jsou reproduktory Sony Ericsson MS450. Ty jsou poměrně malé a lehké (30 × 40 × 77 mm a 140 gramů), prodávat se budou ve dvou barvách: provokativní červené a černé. To ale specialitou není, jsou totiž určeny přímo pro včerejší Xperie X10 Mini a X10 Mini Pro, ze kterých se přímo napájí. V telefonu je totiž upravený 3,5 mm jack, díky tomu nemusíte dobíjet reproduktory zvlášť.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Dalším kouskem je headset Sony Ericsson MH810, který je určen opět pro Xperie X10 Mini a X10 Mini Pro. Váží pouhých dvacet gramů, ale dostaly i ovladač, se kterým můžete ovládat hudební přehrávač. Samozřejmostí je mikrofon a tlačítko pro přijmutí hovoru, ale také skvělý zvuk s mohutnými basy. V prodeji bude ve dvou barvách: černé a černo-šedé.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Posledním kouskem je též headset s názvem Sony Ericsson MH710. Kupodivu je těžší - 25 gramů, i když přišel o ovládání hudebního přehrávače. Mikrofon ale nechybí, kvalita zvuku by měla být stejná. V prodeji bude pouze v černé a bílé barvě.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek 

Váš názor Další článek: HD kamera pro sportovce s GPS přijímačem

Témata článku: Ericsson, Sony, Sony Ericsson, , , , , Skvělý zvuk, Eri, Nové příslušenství, Son, Telefon, Nov