Xiaomi Smart Band 7 dorazil do Česka. Má větší displej i baterii a drží si rozumnou cenu

  • Xiaomi začalo prodávat sedmou generaci legendárního Mi Bandu
  • Náramek dostal větší displej i baterii s větší kapacitou
  • Škoda chybějícího NFC, tato verze je zatím jen v Číně

Xiaomi uvádí na český trh další generaci svého oblíbeného chytrého náramku. Smart Band 7 míří do prodeje za 1 290 Kč. Náramek se vyznačuje kompaktními rozměry, dotykovým OLED displejem a vyšším stupněm voděodolnosti. Na náš trh míří varianta bez NFC a tedy bez možnosti bezkontaktního placení náramkem.

Náramek dostal do výbavy 1,62" AMOLED displej krytý 2,5D sklem s jemností 326 ppi a rozlišením 192 × 490 bodů. Na displeji s maximálním jasem 500 nitů si můžete zobrazit jeden z více než stovky dostupných ciferníků. Líbit se může i režim Always On. Panel oproti předchůdci narostl o 25 %, což platí i o větší 180mAh baterii. Tu dobijete přes magnetickou kolébku, na jedno nabití náramek vydrží až 15 dní.

Klepněte pro větší obrázek

Smart Band 7 se zvýšenou odolností 5ATM váží jen 13,5 gramu. Dokáže evidovat více než 120 sportovních režimů (včetně automatické detekce cvičení) a změří např. spánek, kontinuální srdeční tep, stres i okysličení krve. Pokud saturace klesne pod 90 %, náramek bude na zápěstí vibrovat. Ke smartphonům s iOS a Androidem se připojí přes Bluetooth 5.2 Low Energy.

Klepněte pro větší obrázek

Náramek je v prodeji v černé variantě, v některých obchodech jej naleznete pod nesprávným názvem Mi Band 7.

Intro video k náramku Xiaomi Mi Band 7:

Diskuze (9) Další článek: Těšíte se na Nothing Phone? Firma chystá systém pozvánek, dostupnost telefonu bude velmi omezená

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: Xiaomi, , , , , , , , , , , , , , Smart Band, Displej, ? Displej, Xiaomi Smart, Rozumná cena, Já Banda, Česká republika, Xiaomi Smart Band, SMA, Náramek, Generace,