Na veletrhu IFA byl vidět i Honor. Představil AI aplikaci pro zrakově postižené

Na veletrhu IFA v Berlíně se ukázala i společnost Honor, byť její novinky spadají spíše do aplikační roviny, resp. do segmentu zařízení IoT. Honor světu oficiálně představil aplikaci PocketVision, která ve spojitosti se čtyřnásobným fotoaparátem Honoru 20 Pro a umělé inteligenci pomůže zrakově postiženým při čtení textů.

Aplikace PocketVision vyvinutá ve spolupráci s firmou Eyecoming nabídne tři základní režimy - převod textu na řeč, zoomovací režim a mód s invertovanými barvami. Aplikace je od dnešního dne k dispozici v Huawei AppGallery, mezi podporovanými jazyky však čeština zatím chybí. Aplikace si zatím dokáže poradit jen s angličtinou, portugalštinou, němčinou, španělštinou, italštinou a čínštinou.

Představení aplikace PocketVision:

Aktuální topmodel Honor 20 Pro na veletrhu IFA poprvé oblékl novou barevnou variantu Icelandic Frost. Zadní kryt telefonu je bílé, vrhá však odlesky od modré až po fialovou. Honor dále potvrdil, že do konce roku na svém aktuálním topmodelu zpřístupní betaverzi EMUI 10.0/Magic UI 3.0, kterou půjde updatovat prostřednictvím OTA aktualizací. Součástí firmwaru bude nové uživatelské rozhraní Morandi Palette UI a také systémový tmavý režim, který uleví očím zejména při práci v noci.

První dojmy z Honoru 20 Pro:

Na právě probíhajícím veletrhu v Berlíně Honor dále nastínil novou strategii v segmentu IoT (Internet of Things) přezdívanou „1+8+N“, která symbolizuje jeden smartphone Honor, osm vlastních IoT zařízení a doplňkové produkty od svých partnerů. 

Váš názor Další článek: TCL ukázalo ohebný smartphone. Do prodeje by měl jít zhruba za rok

Témata článku: Honor, , , , , , , , Čtení textů, Pro +, Aplikace, Huawei Appgallery, Internet of Things, Veletrh, Pře, Segment, Berlín, Things, Režim, Icelandic Frost,