Nadupaný HTC Legend

Existuje celá řada kvalitních smart telefonů. HTC Legend je ovšem v mnoha ohledech jedničkou a uspokojí i ty nejnáročnější uživatele.

Kromě atraktivního designu, který umocňuje skutečnost, že je HTC Legend vyroben z jednoho kusu hliníku, nabízí tento smart telefon jednoduché ovládání. Jeho operační systém Android 2.1 obohacený o uživatelské rozhraní Sence zaručuje, že si s tímto telefonem budou během krátké doby vědět rady také ti jedinci, kteří mají v ruce smart telefon s dotykovým displejem poprvé.

Přizpůsobte si telefon svým potřebám

Uživatelské rozhraní Sence vám umožní nastavit si plochu telefonu tak, jak potřebujete a podle toho, jaké aplikace nejčastěji využíváte. Součástí hlavní části rozhraní je sedm ploch, na které si můžete umístit libovolné widgety, zástupce programů nebo složky. Další widgety si lze stáhnout a na ploše tak můžete mít téměř vše. Do standardního menu telefonu zavítáte tedy jen sporadicky.

Soutěž o HTC Legend

Pro práci i zábavu

HTC Legend je skvělým pomocníkem v práci, při které mimo jiné využijete možnosti synchronizace dat s vaším počítačem. V mnoha případech vám telefon plnohodnotně nahradí notebook, který již nebudete muset mít neustále u sebe.

Přístroj oceníte rovněž jako společníka ve volných chvílích a při komunikaci s přáteli. Pokud jste např. příznivci sociálních sítí, rovněž můžete zapomenout na notebook, díky HTC Legend můžete být v kontaktu se svými blízkými, a to kdykoliv si jen vzpomenete.

Prohlédněte si HTC Legend z blízka na YouTube….

Více informací, včetně technických parametrů, najdete na www.HTC.com

Chcete stylový HTC Legend vyhrát? Zúčastněte se naší soutěže. Třeba právě na vás se usměje štěstí. Pro účast v soutěži klikněte ZDE.

…protože nepotřebujete dostat telefon, ale aby telefon dostal vás…

Diskuze (24) Další článek: Samsung Galaxy Spica: nebojácný průzkumník (test)

Témata článku: HTC, , , HTC Legend, Standardní menu, Skvělý pomocník