Navigon končí, můžete jej ale používat ještě dva roky

Navigon patří k nejpopulárnějším navigačním aplikacím pro chytré telefony, před několika týdny se ale v aplikaci objevilo oznámení o ukončení vývoje a odstranění aplikace z Google Play a App Store. Garmin (současný majitel značky) se rozhodl ukončit vývoj aplikace (hlavní i souvisejících). Nutno dodat, že výrazným vývojem navigace neprochází už delší dobu.

Stávající uživatelé budou moci Navigon používat ještě dva roky, během kterých by měly být nadále poskytovány aktualizace mapových podkladů (v rámci předplatného, které na Apple iOS zanikne automaticky, pokud ale máte Android, musíte jej zrušit ručně). Sám jsem měl aplikaci zakoupenou a používal ji k naprosté spokojenosti, nyní tedy budu hledat náhradu. Teď po 25 letech se přiblížil konec legendy jménem Navigon. Jakou navigační aplikaci používáte ve svém telefonu? Už jste za Navigon našli náhradu?

Diskuze (27) Další článek: Některé smartphony LG měly bezpečnostní díru. Na dálku šlo špehovat klávesnici

Témata článku: , , , , , Navigační aplikace, Aplikace, Dlouhá doba, Mapový podklad, Vývoj, Telefon, Současný majitel, Apple IOS, Náhrada, App Store, Konec legendy,