Nechcete se nahánět s kurýrem? Už i v Česku vám zásilku doručí do kufru auta

V roce 2015 koncept testovaný firmami DHL a Audi v Mnichově, v roce 2019 realita i v Česku!

Nemáte čas převzít objednávku a řešit její vyzvednutí? Služba We.mto ji doručí přímo do kufru vašeho auta. Najít tam můžete nejen elektroniku, ale i drogerii, kosmetiku, oblečení, léky či potraviny (v chladících taškách, ve kterých vydrží i několik hodin po doručení).

Partnery služby jsou zatím Alza.cz, rohlík.cz a iDoDo. Tento seznam by se však měl brzy rozrůst, stejně jako poskytované služby. Přibyde tak praní, čištění i žehlení prádla atd. Vše přitom funguje maximálně jednoduše. Do vašeho auta se nainstaluje modul dálkové kontroly, aby se do něho kurýr dostal a vy si nainstalujete patřičnou mobilní aplikaci. V on-line objednávce u partnera pak jako způsob dopravy vyberete „Doručení do kufru auta“.

Díky dvouúrovňovému šifrování je vše maximálně bezpečné, celkový systém je certifikovaný, personál je profesionální a doručení je pojištěno. Stojí to ale 399 Kč měsíčně a není to pro každého. Ostrý start pro širokou veřejnost se totiž plánuje až na konec roku. Již nyní se ale můžete stát testovacím uživatelem, registraci najdete na stránkách služby Wemto.cz.

Diskuze (5) Další článek: Jaké soukromí nabízí populární chatovací aplikace? Ne všechny v základu šifrují

Témata článku: , , , , , NEC, Taška, Kufr auta, Kufr, Doručení, Česká republika, DHL, Doručování, Zásilka, Kurýr, Rohlík, Auto