Nejlepší aplikace pro tento týden: Audio sociální síť, tvorba log, hlídač předplatného a pokec s AI

  • V marketech najdete množství titulů, ale jak objevit ty kvalitní?
  • Každý týden je vybírá Apple, ale řada z nich má i verzi pro Android.
  • Výsledkem jsou kolekce těch nejlepších aplikací svého druhu.

Anyone

Hlasová sociální síť

  • iOS: zdarma (zatím bez hodnocení) 
  • Android: zdarma (zatím bez hodnocení)

Celé to začíná otázkou, jestli máte 5 minut svého času. K čemu? Abyste si zavolali. Komu? Komukoli, koho vám aplikace vybere. Je to tedy sociální síť o mluvení, ať už s kýmkoli, ale rozhodně ne o čemkoli. Platforma vám totiž může zadat i téma. Každý den tak voláte s někým jiným o něčem jiném. Anebo s tím samým o tom samém, to už je na vás.

Klepněte pro větší obrázek

Má to být myšlenka, která mění svět, ale možná až příliš pozdě. Víme, jak dopadl Clubhouse, který byl také založený na audiu a dneska po něm neštěkne ani pes. Navíc vyjadřovat se hlasem má mnohé překážky. Pro většinu je jednodušší prostě jen napsat trochu toho textu. Pokud vás ale koncept zaujal, určitě ho vyzkoušejte, protože je to zde samozřejmě i o počtu uživatelů, které je třeba rozšiřovat.

Nejlepší aplikace

Každý týden na MobilManii doporučujeme nejlepší mobilní aplikace pro všechny tři nejrozšířenější mobilní platformy: Android od Googlu, iOS od Applu a EMUI/HarmonyOS od Huawei. U každého titulu se dozvíte základní charakteristiku a zaměření aplikace, její hodnocení z marketu i naši redakční zkušenost. 

Sledujte naše seriály s aplikacemi:

Váš názor Další článek: Asus ROG Phone 7 Ultimate. Hráčův sen s trojitým chlazením a extrémním množstvím výkonu

Témata článku: , , , , , , , Logo, Bobby, Aplikace, Hodnocení,