Nejlepší aplikace pro tento týden: Počasí s radarem, focení makra a zábavné programování

  • V marketech najdete množství titulů, ale jak objevit ty kvalitní?
  • Každý týden je vybírá Apple, ale řada z nich má i verzi pro Android.
  • Výsledkem jsou kolekce těch nejlepších aplikací svého druhu.

Today Weather

Předpověď počasí, widgety a radar

  • iOS: zdarma (hodnocení 86 %)
  • Android: zdarma (hodnocení 88 %)

Aplikací na počasí je skutečně mnoho a vybrat si z nich ten ideální titul je poměrně složité. Nehledě na samotné rozhraní totiž tyto aplikace čerpají z různých dat, a proto se rozcházejí i samotné přesnosti předpovědí. Také proto Today Weather nabízí předpovědi z National Weather Service (weather.gov), Accuweather.com, Here.com, Dark Sky, Foreca.com, Weather.gc.ca, Weatherbit.io, Open Weather Mapa, Yr.no a Smhi.s.

Klepněte pro větší obrázek

Samozřejmostí je předpověď 24/7 pro všechna sledovaná místa po celém světě. Aplikace však poskytuje informace i o kvalitě ovzduší, ukazuje UV index a index pylu. Fotografům pak nabídne informace o zlaté a modré hodině pro ideální světelné podmínky a radar ukáže srážky i s vývojem jejich pohybu. Předplatné pak činí krásných 29 Kč za rok.

Nejlepší aplikace

Každý týden na MobilManii doporučujeme nejlepší mobilní aplikace pro všechny tři nejrozšířenější mobilní platformy: Android od Googlu, iOS od Applu a EMUI/HarmonyOS od Huawei. U každého titulu se dozvíte základní charakteristiku a zaměření aplikace, její hodnocení z marketu i naši redakční zkušenost. 

Sledujte naše seriály s aplikacemi:

Diskuze (2) Další článek: Nad 3,5mm jackem se smráká. Sluchátkový konektor příští rok nejspíš zmizí i z levných telefonů

Témata článku: , , , , , Focení, Foreca, Hodnocení, F +, MAC, Accuweather, Camera, Lockdown, Dark Sky, Pro +, JavaScript, HTML, Markdown, Airbnb, Aplikace, Macro, Actions, Makro, Last,