Nejlepší aplikace pro tento týden: Sledování jídelníčku, chytré poznámky a střih videa

  • V marketech najdete množství titulů, ale jak objevit ty kvalitní?
  • Každý týden je vybírá Apple, ale řada z nich má i verzi pro Android.
  • Výsledkem jsou kolekce těch nejlepších aplikací svého druhu.

mySymptoms Food Diary

Sledujte svůj jídelníček

  • iOS: 129 Kč (zatím bez hodnocení)
  • Android: zdarma (hodnocení 94 %)

Pokud se po vánočním obžerství pořád necítíte úplně v kondici, možná byste měli pozměnit svůj jídelníček. Aplikace mySymptoms pomůže porozumět vašemu zdraví sledováním stravy, kterou jíte. Jedná se totiž o flexibilní deník, který pomáhá identifikovat spouštěče problémů.

Klepněte pro větší obrázek

Vyjma jídel a druhů pití si zde můžete zapisovat i svou náladu, míru stresu, kvalitu spánku a užívané léky, protože toto všechno má vliv na váš zažívací trakt. Samozřejmě si zde pak můžete popsat i vaše problémy, včetně délky jejich trvání a intenzity. Aplikace umí i export dat v PDF nebo CSV.

Nejlepší aplikace

Každý týden na MobilManii doporučujeme nejlepší mobilní aplikace pro všechny tři nejrozšířenější mobilní platformy: Android od Googlu, iOS od Applu a EMUI/HarmonyOS od Huawei. U každého titulu se dozvíte základní charakteristiku a zaměření aplikace, její hodnocení z marketu i naši redakční zkušenost. 

Sledujte naše seriály s aplikacemi:

Váš názor Další článek: Indie chce alternativu pro Android a iOS. Vyvine proto vlastní operační systém

Témata článku: , , , , ISO, Hodnocení, Nákup, Pro +, Poznámka, Web, Jídelníček, Adobe, Premier Rush, Sketchbook, Chytré, Aplikace, Sledování, CSV,