Nejlepší aplikace pro tento týden: Sledování letadel, nahrávání vokálů a hlídání domácích mazlíčků

  • V marketech najdete množství titulů, ale jak objevit ty kvalitní?
  • Každý týden je vybírá Apple, ale řada z nich má i verzi pro Android.
  • Výsledkem jsou kolekce těch nejlepších aplikací svého druhu.

Plane Finder

Letový radar a živé sledovaní letadel

  • iOS: zdarma (hodnocení 92 %) 
  • Android: zdarma (hodnocení 66 %)

Jestli někdy hledíte k obloze a dumáte, kam má letadlo nad vámi asi namířeno, zde najdete veškeré odpovědi. Stačí vám k tomu pohybovat fotoaparátem kolem sebe a v AR se vám zobrazí patřičné informace. Uvidíte aktuální lety i významnější události a díky funkci sledování letů se dozvíte i časy příletu, příletovou bránu atd.

Klepněte pro větší obrázek

Režim 3D Globe nabízí pohled na každičké letadlo na světě, které se právě nachází ve vzduchu. Klepnutím na ikonu letu si zobrazíte informace jako typ letadla a výšku nebo cíl letu. Funkce dalekohledu vám pak umožní jít ještě dál a pozorovat tak animovaný živý přenos zpoza letounu. 

Nejlepší aplikace

Každý týden na MobilManii doporučujeme nejlepší mobilní aplikace pro všechny tři nejrozšířenější mobilní platformy: Android od Googlu, iOS od Applu a EMUI/HarmonyOS od Huawei. U každého titulu se dozvíte základní charakteristiku a zaměření aplikace, její hodnocení z marketu i naši redakční zkušenost. 

Sledujte naše seriály s aplikacemi:

Diskuze (1) Další článek: Mít zámek telefonu se vyplatí. Hackeři mají „neviditelnou“ metodu, jak se dostat do vašeho mobilu

Témata článku: , , , Domácí mazlíček, Hodnocení, Mazlíček, Hlídání, Aplikace, Finder, Sledování pohybů, Sledování, Letadlo,