Nejlepší vtipy na téma iPhone 6 a Apple Watch

„Apple Watch umožní uživateli zničit dvě zařízení naráz, až bude do záchodu sahat pro utopený iPhone.“ Další džouky uvnitř.

Tohle nejsou vtipy, přesto myslím, že do tohoto článku patří. Jsou to reakce na velké iPhony od konkurentů. Šťouchnutí do Applu si neodpustili HTCOnePlus a Sony. První přivítali Apple na party, druzí rovnou do rodiny a Japonci si přihřívají polívčičku na disfunkčním videostreamu z tiskové konference.

Klepněte pro větší obrázek 
Větší displej. Vyšší výkon. Elegantní design. Vítej na party #iPhone6. 
Klepněte pro větší obrázek 
Hej Apple, vítej do PLUS rodiny!
Klepněte pro větší obrázek 
Pro ty z vás, kdo při streamu zaznamenali problémy s bateriemi, přišli jste o VELKÉ  noviny... bit.ly/SwitchToSony

Oficiální videokampaň od Samsungu jste viděli v minulé kapitole, ale samostatné šťouchání do mrtvoly (v tomto případě Steva Jobse) si na Twitteru neodpustila filipínská pobočka Samsungu:

Klepněte pro větší obrázek 
„Guess who surprised themselves and changed their minds.“
„Hádejte, kdo překvapil sám sebe a změnil názor.“

To je reakce na výrok Steva Jobse z roku 2010: „Nikdo nikdy nekoupí velký telefon.“ Apple nějakou dobu držel Jobsovu linii, dokonce vypustil následující reklamu, kterou ne až tak dávno nadřazeně sděloval světu, že jedině 4" displej pohodlně ovládnete jedním palcem. Letošní zářijovou premiérou se ale něco změnilo a Apple to pochopitelně „dostal sežrat i s navijákem“.

Témata článku: Apple, , , , Apple iPad mini, Apple iPad mini (2. generace), Apple iPad mini (2. generace) 128GB 4G, Apple iPad mini (2. generace) 128GB Wi-Fi, Apple iPad mini (2. generace) 16GB 4G, Apple iPad mini (2. generace) 32GB 4G, Apple iPad mini (2. generace) 32GB Wi-Fi, Apple iPad mini (2. generace) 64GB 4G, Apple iPad mini (2. generace) 64GB Wi-Fi, Apple iPad mini 16GB 3G, Apple iPad mini 3, Apple iPad mini 3 128GB LTE, Apple iPad mini 3 128GB Wi-Fi, Apple iPad mini 3 16GB LTE, Apple iPad mini 3 64GB LTE, Apple iPad mini 3 64GB Wi-Fi, Apple iPad mini 32GB 3G, Apple iPad mini 32GB Wi-Fi, Apple iPad mini 4, Apple iPad mini 4 128GB LTE, Apple iPad mini 4 128GB Wi-Fi,