Nejlevnější časopis o mobilech: Nová MobilMania na stáncích

Právě si můžete zakoupit nové vydání časopisu MobilMania, nejlevnějšího časopisu o mobilech. Za pouhých 9,50 Kč získáte 52 stran plných recenzí, tipů a triků. Přečtete si recenzi Motoroly Pebl U6, zjistíte, k čemu je dobrá Nokia 3250, proč je Samsung D800 tak drahý, kolik změn přináší Motorola Razr V3x, komu se může líbit Nokia 7360, jestli stojí za to kupovat Samsung X300 a co můžete čekat od bazarové Nokie 6310i.

MobilMania stále drží cenu 9,50 Kč. Díky tomu je nejlevnějším časopisem, který se věnuje výhradně mobilním telefonům. Pokud se vám i 9,50 Kč zdá moc, uvažujte o předplatném. Za 99 Kč získáte 12 výtisků MobilManie až do schránky. Pokud si ještě 100 Kč připlatíte, pošleme vám také dva aktuální Katalogy mobilů. Podrobnosti o způsobech předplatného najdete tady. Pokud si koupíte MobilManii, dostanete od nás dárek - 200Kč kredit na volání přes internet.

Co se děje ve světě

Výrobci mobilů představují každý měsíc spoustu zajímavých novinek, o všech důležitých se v MobilManii dočtete.

   

Ve srovnání s tím se čeští mobilní operátoři drží dost zpátky. Přesto nějaké novinky nabízejí a my o všech jasně a srozumitelně informujeme.

 

Deset recenzí

Telefony, které se u nás neprodávají, nebo nepřinášejí tolik zásadních novinek oproti svým předchůdcům, představujeme jen krátkými prvními pohledy. V květnovém čísle tento osud postihl Sony Ericsson M600i, Qtek S200 a Nokii 6103.

  

Horkou novinkou jarních dní je Motorola Pebl U6, kterou jsme otestovali v její černé variantě. Výrobce kromě toho nabízí čtyři barevné modifikace.

 

Nokia 3250 je mobil určený především pro přehrávání hudby. Přesto jsme otestovali i jeho funkce pro telefonování a psaní zpráv.

 

Pokud chcete něco luxusního a elegantního, kupte si Samsung D800.

 

Na úspěchu tenkého Razru si jeho výrobce vybudoval novou kariéru. Otestovali jsme jednoho z přímých pokračovatelů, Motorolu Razr V3x.

  

Kolekce L'Amour, kterou chce Nokia oslovit příznivce módy, se nemusí líbit každému. Model 7360 ze všech dosud představených L'Amour telefonů vypadá nejklasičtěji.

 

Je malý, je levný a moc toho neumí. A jmenuje se Samsung X300.

 

Na tento telefon mnozí vzpomínají s láskou. Pokud hledáte dobře vybavený telefon pro starší uživatele, jistě se vám Nokia 6310i zalíbí.

Umíme i poradit

V pravidelné rubrice MobilMania doporučuje vybíráme vždy určitou skupinu telefonů. Tentokrát vám doporučíme nejmenší telefony, největší telefony, nejtenčí telefony a mobily pro starší uživatele.

Čtenáři se na nás často obracejí se svými problémy. Ty nejzajímavější zveřejňujeme v MobilManii. Tentokrát radíme majitelům mobilů LG, Motoroly MPx200 a Nokie 6020.

 

Váš názor Další článek: Pozor na silná slova Eurotelu v kampani „Garance nejlepších cen“

Témata článku: , Motorola MPx200, Motorola Pebl U6, Motorola Razr, Motorola Razr V3x, Nokia 3250, Nokia 3250 XpressMusic, Nokia 6310i, Nokia 7360, Samsung D800, Samsung X300, Sony Ericsson M600i, MobilMania, Časopis, Nov, Mobil, MOBI, STAN, Čas