Nejlevnější mobilní komunikace

(Placená inzerce) Chcete si domluvit sraz s partou osmi přátel? Chcete domluvit třídní akci? Potřebujete mobilní diskusi? Chcete se seznámit?

Můžete samozřejmě všem přátelům pořád dokola volat, můžete taky všem SMSkovat, ale to je asi tak všechno, co můžete udělat. Navíc Vám tahle telefonicko-smsková akce vysaje kredit nebo později najdete pěknou sumičku na faktuře od operátora.

Předchozí odstavec naštěstí není pravdivý :-)

Team :-)mojelogo vyvinul před časem mobilní Java aplikaci JAVA Chat, která Vám přináší možnost komunikovat kdykoliv se spoustou známých současně, která Vám umožní se seznámit a která Vám samozřejmě umožní jen tak nezávazně pokecat, když zrovna nejste u počítače. Aplikace JAVA Chat navíc komunikuje se serverem přes „Internetové“ GPRS s tím pádem je její provoz extrémně levný. Hodinka komunikace s přáteli nebude obvykle dražší než 10 Kč. Když si spočítáte, kolik byste si museli vzájemně poslat SMSek, pak tuto cenu jistě uvítáte.

Chcete-li použít :-)mojelogo JAVA Chat jako „mobilní seznamku“, nikdo Vám nebrání. Vystupovat můžete samozřejmě zcela anonymně.

Pokud Vás neláká komunikace s více lidmi najednou, můžete si prostě „šeptat“ se svou milou v soukromé místnosti, kde Vás nikdo neruší. Ale hlavně! Vše za cenu několik haléřů za zprávu! Podrobnější informace získáte na stránce javachat.mojelogo.cz.

Diskuze (18) Další článek: Mobility se staly nejprodávanějším časopisem o mobilech

Témata článku: , Mobil, Nejlevnější mobil, Komunikace, MOBI, Mobilní komunikace, Předchozí odstavec