Nejminimalističtější launcher, který si zamilujete. Seznamte se s Blloc Ratio

Berlínská společnost Blloc už má za sebou nejen vlastní hardware, ale také software. Ten chce poskytnout i uživatelům jiných platforem, přičemž cílí nejen na uživatele Androidu ale i iPhonů. Její launcher Ratio tak zásadně změní způsob používání smartphonu. A bude se vám líbit.

Launcher je navržen tak, aby vás nijak nerozptyloval a pomohl omezit nadměrné používání telefonu. Díky minimalistickému designu také nabízí mnohem jednodušší obsluhu systému. Po instalaci launcheru Blloc Ratio, který bude k dispozici zdarma a zatím je ve fázi alfa testování, bude totiž rozhraní nahrazeno jednotlivými bloky.

Texty budou bílé nebo žluté a pozadí černé. To nejen pro lepší kontrast, ale i výrazně delší životnost baterie. Přítomen bude i režim Sun s vytaženým kontrastem. Dalším benefitem je experimentální chatovací stránka, která kombinuje chatboxy ze všech používaných sociálních sítí a komunikačních aplikací. Všechny své konverzace tak naleznete na jednom místě. Funkce Blloc Desk umožní přenášet data mezi telefonem, PC a počítačem Mac zcela bezdrátově.

Chcete-li být zařazeni do testovacího programu, stačí se registrovat na stránkách společnosti. Preferované telefony jsou OnePlus 7 a Google Pixel.

Diskuze (10) Další článek: Vodafone rozhodl o vypnutí 3G sítě. Starší technologii do roka nahradí LTE a 5G

Témata článku: , , , , , Action Blocks, MAC, Telefon, RAT, Používání, Sun, Kontrast, Uživatelé,