Nejrychlejší mobily Siemens naleznete ve speciální edici

Silné stroje, řvoucí motory a skvělá atmosféra závodů Formule 1 na vás dýchne z další speciální edice, kterou pro vás připravil Siemens. Pokud však máte zájem o model S55, budete si muset pospíšit.

Siemens se již poněkolikáté snaží zatraktivnit svou nabídku mobilních telefonů vydáním upravených modelů ve speciální edici a jako vždy k tomu využívá své účinkování při zvláštní příležitosti. Naposledy to byl známý závod Mile Miglia, o kterém jsme vás informovali v tomto článku. Dnes je onou příležitostí Formule 1.

 

Společnost Siemens není žádným nováčkem, co se závodů Formule 1 týče. Již od roku 1998 můžete na kombinézách jezdců spatřit logo Siemens Mobile. Letos se však poprvé stal globálním partnerem Světového šampionátu závodů F1 a při této příležitosti vydává omezenou sérii mobilních telefonů. Pokud máte zájem o jeden z oficiálních mobilních telefonů Formule 1, můžete vybírat z modelu C55 nebo špičkového S55. I když jsou ceny mobilů ve speciální edici o něco vyšší něž u stejných modelů v distribuční síti, budoucí majitele to vůbec nemusí mrzet. Siemens totiž prohlásil, že všechny zisky z prodaných mobilů ze speciální edice během závodů na evropském kontinentu, věnuje nadaci Unicef.

 

Oba mobily se od prodejní verze liší zejména svým vzhledem. Nejmarkantnější změna se týká modelu S55, který v civilní verzi nedisponuje výměnnými kryty. Oba se pak shodně mohou pochlubit oficiálním logem Formule 1, které naleznete na jejich hřbetu. Od běžně prodávaných verzí je budou odlišovat i připravené melodie a zvonění ve stylu závodů Formule 1 (asi burácející motory) a také tématické spořiče displejů. Za pozornost stojí zejména model Siemens S55, kterého bude vyrobeno jen 9 999 kusů. Každý kus ponese vlastní sériové číslo vypálené do krytu laserem.

Je více než pravděpodobné, že se s modely S55 a C55 Grand Prix 2003 v našich obchodech nesetkáte. Jedinou možností tak zůstává návštěva okolních států nebo přímo jednoho z evropských klání Formule 1, kde se budou obě novinky prodávat. Ještě zbývá dodat cena, ta je u modelu S55 rovných 368 euro. Verze C55 pak stojí 198,5 euro.

Diskuze (3) Další článek: Nejlepší mobil 2003: vyhlášení a analýza výsledků

Témata článku: Siemens, Siemens S55, Nález, Upravený model, EDI, Special, Speciál, Grand Prix, MOBI, Mobil, Zvláštní příležitost