Nejvkusnější stánek na MWC má BlackBerry. Ukázalo všechny verze klávesnice modelu Keyone

BlackBerry a alfanumerická klávesnice – dva pojmy, které patří k sobě. Kanadská značka v licenci čínského TCL si je tohoto faktu dobře vědoma, a tak i když neměla v Barceloně žádný nový produkt k ukázání, vystavěla jednoduše a vkusně provedený stánek, v němž prezentovala stále ještě klíčový model Keyone.

Jeho hlavním poznávacím znamením je čtyřřadá mechanická klávesnice, kterou BlackBerry vyrábí hned v několika mutací podle písma a zvyklostí na rozložení kláves v jednotlivých regionech. Například u nás používáme rozložení QWERTZ. V anglosaském světě je běžná klávesnice QWERTY, Francouzi zase dávají přednost AZERTY. Vedle latinky pak BlackBerry dodává Keyone s klávesnicí v azbuce (cyrilice) a s arabským písmem.

Na elegantní expozici s pásy v kombinaci dřeva a černé barvy jsme si mohli prohlédnout bronzovou variantu BlackBerry Keyone. Bronzové není celé tělo, ale pouze pasáže, které má základní model stříbrné. Proti původní verzi se ovšem podobně jako u Black Edition zvýšila paměť na 4 + 64 GB a přidala se funkce Dual SIM.

Váš názor Další článek: Samsung ukázal možnosti Linuxu, který si spustíte přímo v prostředí DeX

Témata článku: Blackberry, , , , , , , Blackberry Keyone, Blackberry Keyone (Black Edition), Black Edition, Verze, Alfanumerická klávesnice, Alfa, Key, Běžná klávesnice, Základní model, Model, AZERTY, Klíčový model, Bronzová varianta, Nový produkt, Úkaz, Celé tělo, Stánek, Dual Sim