Nejvyšší čas poslat vánoční pohled - přes mobil

Na tradiční vánoční korespondenci ještě není pozdě a letos to může jít pohodlněji, než kdy předtím...

Zapomněli jste letos odeslat vánoční pohlednice a bojíte se, že teď už je pošta nedoručí včas? Naházejte flintu do žita a zkuste to s mobilní pohlednicí. Pokud ji odešlete ještě dnes, máte naději, že do Štědrého dne k adresátovi dorazí. Potřebujete k tomu pouze telefon s možností odesílat MMS. Postup, jak poslat vánoční pohlednici přes mobil, najdete v tomto článku.

Zákazníci O2 mohou navíc využít i služby MMS Pohled. Pro majitele symbianových telefonů slouží jednoduchá aplikace Symbian MMS Pohled, kterou získáte odesláním textové zprávy ve tvaru SGAME 006 na telefonní číslo 999 888. V prostředí aplikace vytvoříte pohlednici, vyplníte formulář s adresou, kam má být doručena, nebo si ji necháte vyrobit některou z fotosběren, jejichž seznam naleznete po aktualizaci databáze z internetu. Ve sběrně potom můžete pohled přímo vyzvednout.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Objednání a instalace aplikace MMS Pohled
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Postup vytváření a objednání pohlednice

Jako pohlednici můžete zvolit buď nějaký obrázek s vánoční tematikou, nebo vytvořit vlastní originální fotografii. Pohlednice zaslaná přes mobil sice klasické poštovní přání psané rukou zcela nenahradí, ale pokud vás tlačí čas, je to lepší řešení, než kdyby vašim příbuzným přišlo přání veselých Vánoc až někdy před Silvestrem.

Diskuze (11) Další článek: Motorola Ming 2: linux podruhé

Témata článku: , , , , , Pohled, Mobil, MOBI, Nejvyšší čas, Čas, Mobilní pohled, Pře