Někteří zákazníci T-Mobilu se nemohli dovolat na čísla Vodafonu

Někteří zákazníci T-Mobilu se ve středu nemohli dovolat na telefonní čísla klientů společnosti Vodafone, nespojených hovorů byla zhruba desetina. Agentuře Mediafax to sdělil mluvčí T-Mobilu Jiří Janeček. "Podle aktuálních informací byla nalezena chyba v jedné z ústředen na straně Vodafonu. V tuto chvíli by měly být problémy odstraněny," sdělil Janeček s tím, že podle prvních testů jsou už všechny hovory zákazníků T-Mobilu do sítě operátora Vodafone spojovány bez problémů. "Kolegové ještě upřesnili podíl nespojených hovorů, a ten činil 10 procent," dodal mluvčí.

"Část zákazníků Vodafonu, kteří se dnes nacházeli v některých oblastech jižních a západních Čech nebo Prahy, mohla mít problémy s příjmem volání ze sítě T-Mobile. Komplikace nastaly v důsledku modernizace softwaru na jedné z ústředen. Od 14:00 probíhá příjem hovorů opět hladce," sdělila agentuře Mediafax Alžběta Weinfurtová z tiskového oddělení Vodafonu.

Podle prvního odhadu se nespojilo 15 až 20 procent hovorů ze sítě T-Mobile na Vodafone. O potížích se spojováním hovorů jako první informovalo Rádio Impuls.

Diskuze (23) Další článek: Horké spekulace: Samsung chce koupit Nokii?

Témata článku: , , , , Zak, Nespojený hovor, MOBI, T - Mobil, První odhad, T Mobil, Voda, Mobil, Zákazníci, Zákaz,