Nevýhoda jako přednost. Výrobce vzal tlustý, obrněný telefon a udělal z něj Batmana

  • Doogee S89 Pro vypadá díky svému fotoaparátu jako Batman
  • Navíc bude mít svítící oči
  • Firma tak efektně zakamuflovala jinak tlustý a těžký telefon

U smartphonů se v poslední době začaly ve velkém objevovat různé spolupráce a speciální edice. Některé čínské značky na to ale jdou tak trochu po svém. Ukázkou toho je i nové Doogee S89 Pro, které chce nalákat všechny fanoušky komiksového Batmana. 

Klepněte pro větší obrázek
Doogee S89 Pro má modul fotoaparátu ve tvaru Batmanovi masky.

Jak už to u tohoto exotického výrobce bývá zvykem, novinka opět patří mezi obrněnce s tlustým tělem a vysokou hmotnostní. Ovšem Doogee napadlo tuto, na první pohled, nevýhodu proměnit ve svou silnou stránku a telefon navrhlo tak, aby připomínal Batmana. Celý modul fotoaparátu tak má tvar Batmanovy masky včetně zvýrazněných očí, které dokážou svítit různými barvami. Jako bonus je na smartphonu přednastavená i tapeta s netopýřím mužem.


Nejoblíbenější odolné smartphony

Doogee Smini 8GB/256GB Doogee Smini 8GB/256GB
nabízí 26 obchodů za ceny od 5 850 Kč
Porovnat ceny
OUKITEL WP26 8GB/256GB OUKITEL WP26 8GB/256GB
nabízí 7 obchodů za ceny od 5 998 Kč
Porovnat ceny
Doogee S96 GT 8GB/256GB Doogee S96 GT 8GB/256GB
nabízí 7 obchodů za ceny od 5 418 Kč
Porovnat ceny
UleFone Armor 22 8GB/256GB UleFone Armor 22 8GB/256GB
nabízí 8 obchodů za ceny od 5 494 Kč
Porovnat ceny

Další oblíbené odolné smartphony


Telefon jinak nabídne 6,3“ IPS displej s rozlišením FullHD+. O výkon se stará procesor Mediatek Helio P90 doplněný o 8GB RAM a 256GB úložiště. Největším lákadlem bude ale rozhodně baterie s velice nadstandardní kapacitou 12 000 mAh, která telefon udrží v zapnutém stavu několik dní. Navíc podporuje i rychlé dobíjení o výkonu 65 Wattů. Fotoaparát je tu rovnou trojitý s hlavní kamerkou o rozlišení 64 Mpx. Tu doplní 20Mpx noční foťák a 8Mpx širokáč, který využijete i pro makro.

Předností telefonu je samozřejmě zvýšená odolnost vůči vodě a prachu v rámci stupně krytí IP68 + IP69K a bát se nemusíte ani pádů vzhledem k armádní certifikaci MIL-STD810H. Telefon se začne brzy prodávat za 675 dolarů (cca 16 400 Kč), a objednat jej bude možné i do České republiky.

Jak jsme testovali Doogee s termokamerou:

Váš názor Další článek: Digitální peněženka přichází i k nám. Google Wallet nahradí fyzické karty i aplikaci Google Pay

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: Doogee, , , , , , , , , , Batman, Watt, Nevýhoda, Výrobce, Telefon, Česká republika, Přednost, Mediatek Helio, FullHD +