Nic netušící pasažéři letu Iberia dostali na palubě Samsungy Galaxy Note 8

Španělská pobočka Samsungu předvedla zajímavý marketingový tah, když na nočním letu z Madridu do A Coruña obsluhovaném společností Iberia rozdala všem dvěma stovkám cestujícím tabletofon Galaxy Note 8. Cestující si tak z letu odnesli „suvenýr“, který stál více, než letenka v business třídě.

Po pojízdném vozíčku se tak nepodávala žádná svačina, ale rozdávaly základní krabice Galaxy Note 8 s textem (v překladu): „Před rokem jsme vás žádali, ať jej vypnete, a dnes vás vítáme na palubě“. Samsung tím zmínil loňský Galaxy Note 7, který byl jako jeden z mála produktů úplně vyloučen z letecké přepravy. Hlášky o nebezpečném Notu 7 se ozývaly na letištích i těsně před vzletem letadel různých dopravců, a to ještě v první polovině letošního roku.

Propagační akce byla součástí reklamní spolupráce s leteckou společností Iberia. Naši redakční recenzi Samsungu Galaxy Note 8 si můžete přečíst zde.

První pohled na Samsung Galaxy Note 8:

Diskuze (18) Další článek: V Chicagu otevřel úžasný Apple Store. Sklo má až 10 metrů a střecha připomíná MacBook

Témata článku: Samsung, , , , , , Samsung Galaxy Note 8, Pasažéři, Noční let, Pas, Španělská pobočka, Iberia, První polovina, Propagační akce, Galaxy note, Net, První pohled, GAL, Hashtag, Let, Paluba, Galax Note, Letošní rok, DOS, Základní krabice,