No fuj! Majitelé iPadu se radši vzdají zubního kartáčku než tabletu

Řada uživatelů Apple iPadu se raději obejde elektřiny či vody, než aby musela vypnout svůj milovaný přístroj. Uvádí to průzkum agentury Braishark, z něhož cituje AllThingsD.com.

Přibližně čtvrtina dotázaných by upřednostnila den bez tekoucí vody před dnem bez iPadu. Skoro stejně respondentů, konkrétně 22 procent, by se dokázalo obejít bez elektřiny. Další den by tak ale pravděpodobně přišli i o svůj tablet, protože by neměli jak dobýt jeho baterii.

Uživatelé iPadu se od něj evidentně odmítají odloučit i během cestování. Pokud by si museli vybrat, téměř polovina z nich by si na služební cestu raději zabalila tablet na úkor kartáčku na zuby. Až 60 procent dotázaných se od iPadu nemůže odtrhnout ani v případě, že se vydají na toaletu. A více než třetina přiznává, že tablet používají i nazí. Jeden z pěti si jej bere s sebou i do vany.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Majitelé iPadu se také evidentně děsí toho, že by se jejich přístroj mohl porouchat. 40 procent z nich by raději zažilo malou dopravní nehodu a pro téměř třetinu by taková událost byla bolestivější než zánět zubního kořene. Přesně 16 procent uživatelů by si raději nechalo rozbít nos. Jeden z deseti pak před poruchou svého iPadu preferuje vyhazov ze zaměstnání.

Diskuze (64) Další článek: „CO2, prdíme na vás“: video a komentář autora

Témata článku: , , Karta, Zub, Majitel, F +, Zánět, Kartáč, Tab,