Nokia 6280 na dlouhém videu (dokončení recenze)

V megarecenzi mobilního telefonu Nokia 6280 i v následujících rozsáhlých uživatelských zkušenostech nám chybělo video s telefonem. Tento nedostatek nyní napravujeme ve dvou rozsáhlých příspěvcích. Prohlédněte si šest a půl minuty videa.

Pokud se chcete o mobilním telefonu Nokia 6280 dozvědět víc, určitě si přečtěte naši megarecenzi a pokračujte článkem s uživatelskými zkušenostmi (po více než měsíčním používání). Nepřehlédněte ani podrobné parametry v katalogu mobilů, podívejte se, jak telefon fotí a jak vypadá první mobilní video v rozlišení 640 × 480 bodů.

Něco nám ale stále chybělo: video s mobilním telefonem. Do recenze jsme ho nepřipravili, ale protože to dnes už umíme, můžete si prohlédnout následující dvě nahrávky. Když vše zakončíte pročtením příspěvků v diskuzním fóru, budete mít jistotu, že víc informací o Nokii 6280 nikde jinde nenajdete.

Šest minut s Nokií

Na prvním videu se na Nokii 6280 podíváte ze všech stran. Na vlastní oči uvidíte, jak funguje vysouvací mechanismus, jak se vkládá karta SIM, jak se vyjímá paměťová karta.

Druhé video ukazuje práci v menu telefonu. Nezapomněli jsme na ukázku příchozího hovoru, na novou textovou zprávu, na prezentaci všech možností vzhledu hlavní nabídky. Uvidíte také kontakty, protokol hovorů, kalendář, budík... a jako třešničku ukázku přehrávání seriálu Přátelé přes celý displej.

Obě videa jsme připravili i v menším rozlišení, aby si je užili i čtenáři s pomalejším připojením. Mimochodem: víte o našich tipech pro práci s flashovým videem?

  

Diskuze (5) Další článek: Jablotron GDP-04: Maximobil nepadá daleko od stromu (test)

Témata článku: Nokia, Nokia 6280, Dok, Dokončení