Nokia E90 a Sony Ericsson S500i: odborné testy

Nový tenký stylový model od Sony Ericssonu a nový komunikátor Nokie E90 z pohledu odborníků a fanoušků značky.

Pokud se chcete o nových mobilních telefonech dozvědět co nejvíce, přečtěte si kromě klasických testů na MobilManii také recenze specializovaných partnerských serverů. Nyní máte možnost druhým pohledem prozkoumat komunikátor Nokia E90, který důkladně vyzkoušel Kryštof Korb z webu NokiaMania.cz.

01.jpg

Web věnovaný telefonům Sony Ericsson SEmania.cz přináší chuťovku v podobě podrobného testu modelu S500i. Test tohoto telefonu na MobilManii se teprve připravuje.

02.jpg

Uvedené weby připravují kromě testů mobilních telefonů také aktuální zpravodajství o dané značce. Veškeré aktuality a potřebné informace o oblíbené značce mobilních telefonů najdete na jednom místě. Kromě článků jsou k dispozici i specializovaná diskuzní fóra a nabídka softwaru ke stažení.

Příznivci komunikátorů, kapesních počítačů, UMPC a chytrých mobilních telefonů už jistě důvěrně znají další z našich partnerských webů – SmartMania.cz. Mimořádně živý web informuje každý den o novinkách z oblasti produktů postavených na operačním systému Windows Mobile a podobných zařízeních. V současné době se připravuje test výkonného UMPC Mivvy UM400 a podrobný test malého komunikátoru HTC Touch.

03.jpg

Pro fanoušky značky Motorola je určen nejmladší z našich fandovských webů, server MotorolaMania.cz.

04.jpg

Další článek: Nový firmware pro Garmin GPSMap 60CSx zrychlí navigaci

Témata článku: Ericsson, HTC, Motorola, Nokia, Sony, Sony Ericsson, , , HTC Touch, HTC Touch 3G, Nokia E90, Sony Ericsson S500i, Eri, Son, Test, ODB, Partnerský web, Klasický test