Nokia Game 2003: den šestý

Letošní Nokia Game se pomalu, ale jistě, blíží do finále, které proběhne tento týden z pátku na sobotu. Včera skončil šestý herní den. Nesl se v dohrávání hry BoomBlender a jízdě na snowboardu po nové trase FloBoardingu.

Poslední hodiny na hru BoomBlender

Přesně ve 13.00 se včera uzavřela hra BoomBlender. Každý, kdo mohl, se snažil do poslední chvíle získat maximum bodů počítajících se do celkového skóre v Nokia Game. Po hře CrashTainer tak skončila druhá hra zaměstnávající mozkové závity a postřeh hráčů. Vystřídala jí hra Subber zveřejněná předchozí den.

 
Hra BoomBlender se rozloučila s Nokia Game 2003

SoFlo MMS: Souboj se Subber v tokijském metru

Pondělní emailová MMS zpráva od hlavní hrdinky nám prozradila heslo nutné ke spuštění nejnovéjší hry Subber a zároveň na přiloženém obrázku ukrývala písmeno C. K dnešnímu dni tedy ukrytá písmena skládají větu: MEMORIZE MAP OF NORTH WHITE C (zapamatujte si mapu severního bílého C...).

Text MMS zprávy: Tokio, Japonsko. Jsem ve stanici KASUMIGASEKI. Ty si to vyřídíš se Subber a já se pokusím trochu se zahřát (v mém pokoji bylo dneska ráno úplně jako v mrazáku – klimatizaci se někdo podíval na zoubek a zlikvidoval ji...) xF

 
26. MMS zpráva od Flo s ukrytým písmenem 

FloBoarding: Nová snowboardová trať Rocky Rushes

Třetí a do finálové hry poslední snowboardová trať FloBoarding se jmenuje Rocky Rushes. Mapu tratě připravenou fanoušky si můžete stáhnout či prohlédnout zde. Stejně jako ostatní FloBoarding hry je nutné i Rocky Rushes dohrát do půlnoci 27. listopadu.

  
Kamenité svahy Rocky Rushes ve třetí trati hry FloBoarding

Tajemná herní stránka ACBSD.COM opět aktualizována

Úvodní stránka serveru acbsd.com, který je součástí letošní Nokia Game, byla aktualizována o flashový obrázek, který není jen tím, čím se na první pohled zdá být. Co tedy ukrývá? Uvádíme přehled odhalených významů a funkcí obrázku:

  • Kasumigaseki - heslo do hry Subber (stanice tokijského metra na místě, kde dochází k souběhu červené a zelené linky)
  • zwrtbdsntxst - rébus ukrývající větu: ZWaRTe Bea DoeSN'T eXiST = zwarte bea neexistuje
  • tcrlbngrsmrtnsngrsdnnsbrn - rébus ukrývající větu: aT CaRLo BeiNG ouR SMaRT oNe! SiNGeR SaiD: aNyoNe iS BoRN = V carlu je naším chytrákem číslo jedna. Singer (Zpěvák) říká: AnyOne je hlavička !
  • BBSUBBANY - rébus ukrývající názvy tří her Nokia Game: BoomBlender SuBBer ANYone (poslední zmíněná dosud není přístupná a pravděpodobně jde o finálovou hru)
  • Šifrovaný text - Pokud na  obrázek přiložíte čtecí šablonu, která byla odhalena před samotným začátkem Nokia Game, objevíte ukrytý text: Dezert Freeze. Název nové chystané hry!
  • 8100226 - Číslo, ukryté ve zdojovém kodu stránky. Stejné číslo obsahovala také MMS číslo 20.
  • Ukryté zvuky - pokud kliknete myší do obrázku a následně stisknete klávesu "2", ozve se dlouhý zvukový záznam, kde slyšíte projíždějící metro a vytáčení telefonního čísla. Telefonní číslo je údajně 527864427354. Pokud ho zkusíte vypsat na svém telefonu, zjistíte, že čísla odpovídají písmenům KASUMIGASEKI, což je opět heslo pro hru Subber.

    Stisknutím tlačítka "3" se ozve typický zvuk z ICQ.
  • Odkazy uvnitř obrázku - pokud opět kliknete myší do obrázku a stisknete klávesu TAB, budete se postupně přepínat mezi odkazy označenými žlutým rámečkem. Odkazy (zatím?) nikam nevedou.
  • Písmena a, l, s, v, e, g - po jejich stisku se zvýrazní vybraná písmena v obrázku


Aktuální zpravodajství, rady a zkušenosti s Nokia Game 2003 najdete na české neoficiální stránce www.nokia-game.cz
Váš názor Další článek: Horká novinka – hudební přehrávač od Siemensu

Témata článku: Nokia, Herní stránka, Nokia G, Předchozí den, Tokio, Den, Game