Nostalgie do poštovní schránky: řekněte si o Oskartu zdarma

Oskar a Oskarta, to je zkrátka nostalgie, vzpomínka na staré „dobré“ časy. Vodafone Oskartu před časem oživil a pokud budete chtít, můžete kousek té vzpomínky mít i pro sebe. SIM kartu s kreditem 10 Kč lze bezplatně objednat z webu oskarta.cz, Česká pošta vám ji doručí na zvolenou adresu. Objednávka je omezena ne jeden kus na hlavu.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
S Oskartou je vše jasné a nečekejte ani žádnou boudu. Třeba poplatky za data, které jste ani neobjednali jako je tomu jinde (obr.: oskarta.cz)

Hlavní výhodou karty je jednoduchost a žádné skryté háčky. Volání do všech sítí vyjde na 2 Kč za minutu (účtování hovorů 60+1), SMS 1,50 Kč a data se v základu účtují 1 MB za 1 Kč. Samozřejmě je možno aktivovat některý z balíčků na týden či měsíc. Více se dozvíte v úplném ceníku (PDF), nebo na webu, kde lze rovněž objednat SIM kartu.

SIM kartu zdarma můžete mít také od Studentfonu, pokud máte ISIC kartu, bude na ní kredit 50 Kč. A nebo od Kaktusu rovněž s 10 Kč kreditem, ale Facebookem zdarma, což je konkurenční projekt T-Mobilu.

Diskuze (26) Další článek: Společnosti LG a Google uzavřely partnerství. Deset let budou sdílet patenty

Témata článku: , , , , Žďár, Oskar, , Nostalgie, Nos, Účtování hovorů, Post, Česká Pošta, Vzpomínka,