Nová barva pro staré iPhony. Apple přidal zelenou všem modelům řady 13 a 13 Pro

Apple na dnešní keynote kromě zcela nového modelu iPhone SE (2022) představil také jeden nový barevný přírůstek pro loňský iPhone 13 a 13 Pro. Obě řady základních i Pro modelů budou bohatší o zelenou barvu – v každé z řad ale půjde o trochu jiný odstín.

Zatímco barva pro základní modely iPhone 13 a 13 Mini se u Applu jmenuje jednoduše „zelená“, u prémiových modelů iPhone 13 Pro a 13 Pro Max má vznešenější název „alpská zelená“. Rozdíl pramení z jiné povrchové úpravy obou řad.

Klepněte pro větší obrázek
Apple iPhone 13 a 13 Mini jsou teď na výběr v šesti barvách

Základní modely obsahují vždy sytější lesklou barvu a s ní sladěný hliníkový rámeček, Pro modely mají variantu s matnými, jakoby mléčnými zády a pro změnu zase lesklý obvodový rám z nerezové oceli. Tuto diferenciaci ctí také nové zelené varianty.

Klepněte pro větší obrázek
Řada prémiových modelů Apple iPhone 13 Pro a 13 Pro Max se rozrostla na pět barev

Po stránce výbavy ani dalších vlastností se nové zelené varianty od existujících barev nijak neliší, prodávat se budou stejné paměťové verze za stejnou cenu. Předobjednávky začínají tento pátek, do prodeje se zelené edice dostanou 18. března. Telefony přijdou s předinstalovaným iOS ve verzi 15.4.

Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Apple iPhone 13 Pro Max 128GB
nabízí 4 obchody za ceny od 23 257 Kč
Srovnat ceny na Živě

Barvy řad Apple iPhone 13 a 13 Pro:

  • iPhone 13 a 13 Mini: černá, bílá, modrá, růžová, červená (Product Red), zelená*
  • iPhone 13 Pro a 13 Pro Max: modrá, šedá, zlatá, stříbrná, zelená*
* nová barva představená 8. března 2022
Diskuze (14) Další článek: S IGTV to neskončilo. Instagram potichu zrušil další dvě oblíbené aplikace

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: Apple, , , , , Apple iPhone 13, Apple iPhone 13 mini, Apple iPhone 13 Pro Max, Apple iPhone 14 Pro, Barva, Varianta, Model, Nová barva, Pro +, Základní model, Model řady, Povrchová úprava, Difer,