Nová hra: vyzvěte soupeře na Duel!

Věříte svým znalostem a vědomostem, chcete to někomu dokázat a přitom ještě získat některou ze zajímavých cen? Nyní tak máte možnost v tuto přímo ve vašem mobilu.

Od října si můžete vyzkoušet své vědomosti v nové Eurotelí hře Duel, která je pro vás přístupná přes WAP a Juice Easy, nebo také přes e-mail. Ve vzájemném „souboji“ můžete měřit síly až v pěti rozehraných hrách ve WAPu najednou.

Cílem hry je zvítězit vyšším počtem správných odpovědí a v co nejkratším časem, při stejném skóre vyhrává ten rychlejší. Na otázky lze odpovídat volbou z nabídky nebo doplňováním odpovědi.Vyzyvatel si zvolí jednu ze sedmi oblastí otázek: film, hudba, logika, počítačové hry sport, ze života slavných, všeobecný přehled a erotika, a také svého soupeře.

Vyzvanému soupeři dorazí SMS zpráva nebo e-mail s informací o nové hře a o vyzyvateli. Po přihlášení najde vyzvaný mezi rozehranými hrami (lze hrát až pět her současně na WAPu) tu správnou a odpoví. Současně s jeho odpovědí se mu ukazuje aktuální skóre a čas oproti vyzyvateli. Po odpovědi na poslední otázku a po odehrátí soupeře, který má k dispozici časový limit jednoho dne, bude podle počtu správných odpovědí případně času určen vítěz, kterému se připočte 1 bod do žebříčku a poraženému se 1 bod odečte.

Vyzyvatel je informován o dohraných hrách vyzvaných soupeřů pomocí textové zprávy nebo při vypnutém zasílání zpráv po přihlášení znovu do hry. Hráči budou zařazováni do žebříčků dle počtu získaných bodů. Žebříčky jsou celkové, ale také podle oborů a jsou oceněny zajímavými výhrami. Pro ty nejlepší budou každý týden, měsíc a čtvrtrok připraveny hodnotné ceny.

Hlavním partnerem nové hry Duel je společnost Nokia. Hraní hry a vyzvání soupeřů není omezeno jen na užitele mobilních telefonů Eurotel.

Poznámka na závěr: Hru naleznete na mobilním portálu Juice v sekci Juice/Zábava/Hry/Duel nebo na WAPové adrese http://wap.gameduel.cz, nebo na www.mobiljuice.cz.

Diskuze (5) Další článek: Recenze Mitsumi Bluetooth USB adapter: malý šikovný diblík

Témata článku: , , , Nov, HR sport, Nová hra, Hra, Stejné skóre, Získaný bod, Soupeř