Novinka: Eurotel vám obnoví ztracenou kartu Go

Eurotel doposud, na rozdíl od Oskara, nenabízel možnost znovuvydání ztracené nebo odcizené karty Go. Zatímco Oskartu jste klidně mohli ztratit a přijít si do prodejny pro novou se stejným číslem, u Eurotelu Go jste o číslo přišli. Včera ale nastala změna.

Ztracenou nebo odcizenou předplacenou kartu Go si ve značkové prodejně Eurotelu můžete nechat za poplatek 400 Kč obnovit. Musíte si ale s sebou vzít tzv. průvodní dopis. To je doklad, kde jsou uvedeny kódy PIN a PUK; dostali jste ho při pořízení karty nebo předplacené sady. Nic ale není ztraceno ani v případě, kdy průvodní dopis nemáte. Jestliže je karta Go alespoň dva měsíce registrovaná na vaše jméno, stačí v prodejně podepsat čestné prohlášení a kopii SIM máte v kapse.

Samozřejmě, že stále platí možnost zablokovat odcizený telefon proti použití v síti Eurotelu. Pro zařazení do tzv. blacklistu je nutné do čtyřiadvaceti hodin po odcizení poslat faxovou žádost.

Eurotel včera také uvolnil podmínky, za jakých sděluje kód PUK ke Go kartě. Dříve jste museli na značkovou prodejnu, kde ověřili vaši totožnost a zjistili, jestli je karta aktivní déle než měsíc. V současné době tato operace proběhne i na infolince *88. Musíte zde sdělit své telefonní číslo a také výrobní číslo karty SIM.

Diskuze (54) Další článek: Lokalizace mobilu: kde jsi dneska byl a s kým?

Témata článku: , Euro, Novinka, Číslo karty, Euro &, Karta, Pořízení karty, Nov