Novinka: oddělte si u Oskara své soukromé a firemní hovory

Jak nás upozornil jeden z našich čtenářů, Oskar dnes do Oskarovy Samoobsluhy pro firemní zákazníky přidal novou funkci. Ta vám umožní rozdělit telefonní čísla zobrazená v elektronickém vyúčtování na firemní a soukromá (ostatní se zobrazí jako neznámá). Celé to funguje tak, že při pročítání vyúčtování můžete každé jedno číslo označit jako soukromé či firemní. Poté, co to označíte, tak se můžete ve vyúčtování podívat, kolik peněz daný zaměstnanec provolal daný měsíc služebně a kolik soukromě. Výpis je možné zobrazit i zpětně a to nejvýše za poslední dva měsíce.

Velkou nevýhodou této služby je však to, že pokud u jednoho zaměstnance označíte nějaké číslo jako firemní, tak bude označené jako firemní pouze a jen u daného zaměstnance. Lepší by bylo dát zaměstnavateli možnost nastavit nějaké číslo jako firemní pro všechny zaměstnance a ještě lepší by pak bylo, kdyby všechna čísla, která daná firma u Oskara má, byla automaticky pro všechny zaměstnance označena jako firemní. Právě to je totiž pro střední a velké firmy největší překážka ve využívání této služby. Je ale možné, že tato služba ještě dozná určitých změn, protože Oskar ji zatím oficiálně nikde neprezentoval.

Nicméně Oskar udělal určitě krok správným směrem a pokud tuto službu „dodělá“, bude určitě jeho firemními zákazníky hojně používána.

Diskuze (12) Další článek: --PR-- Pomóóóc, můj mobil si říhnul a ani se neomluvil!

Témata článku: Nov, Soukromé, Největší překážka, Novinka, Hovor, F +, Oskar