Novinka: v katalogu mobilů nově najdete i čerstvě představené telefony

Včera jsme katalog mobilů (katalog.mobilmania.cz) rozšířili o jednu novinku. Nyní v něm najdete i úplně čerstvé telefony, které jsme v redakci neměli v ruce – které byly právě představeny. Pokud se u nás telefon bude prodávat, velmi brzy po jeho představení přidáme do katalogu všechny známé parametry.

Doposud jsme do katalogu přidávali mobily až tehdy, co jsme je fyzicky měli v ruce. Mělo to svůj smysl – za uvedené parametry jsme potom mohli ručit a mohli jsme hned vyplnit celou strukturu databáze (dnes je to mimochodem neuvěřitelných 485 řádků pro každý mobil). Nyní to samozřejmě budeme dělat také, ale základní informace do katalogu doplníme hned po uvedení telefonu. Nebudou sice kompletní, ale pro získání přehledu a základní porovnání novinky s jinými telefony se to může hodit.

Informace u takových telefonů čerpáme z oficiálních dokumentů a webových stránek výrobců mobilů. Některé parametry jsme také schopni odhadnout, protože telefony z určité platformy se většinou liší jen minimálně. Stejně jako u jiných úprav ale nebudeme telefony do katalogu přidávat zpětně.

Do katalogu jsme už zařadili tři novinky: Siemens C75 a včera představené Nokie 1100 a 1600.

Nokia 1110 Nokia 1600 Siemens C75
Diskuze (8) Další článek: Žebříčky: mobily od nejlepších k nejhorším

Témata článku: , Nokia 1110, Nokia 1600, Siemens C75, Novinka, Telefon, Nov, Katalog Mobilů, Pře, Mobil, Katalog, MOBI, Kat