Novinky Eurotelu na prosinec

Tentokrát se týkají zejména volného času, který můžete s Eurotelem strávit. Samozřejmě nic není zadarmo a za nové služby je nutné také zaplatit.

Tisková zpráva: Všichni zákazníci využívající služeb Juice naleznou od 1. prosince na portále Juice nové služby z oblasti zadávání, vyhledávání a podávání inzerátů v inzertních novinách.

  • Avízo – inzertní noviny pro bezplatnou soukromou inzerci na území Severní Moravy, inzeráty vycházejí 3x týdně (Po, St, Pá)
    wap cesta: Juice Nákupy ® Inzerce ® Avízo 
  • Jihočeský Express – inzertní noviny pro bezplatnou soukromou inzerci na území Jižních Čech, inzeráty vycházejí 2x  týdně (Po, Čt)
    wap cesta: Juice Nákupy ® Inzerce ® Jihočeský Express
  • Inwest – inzertní noviny pro bezplatnou soukromou inzerci na území Západních Čech, Inzeráty vycházejí 2x týdně (Po, Čt)
    wap cesta: Juice Nákupy ® Inzerce ® Inwest
  • Tip servis – inzertní noviny pro bezplatnou soukromou inzerci na území Severních a Východních Čech, Inzeráty vycházejí 1x týdně
    wap cesta: Juice Nákupy ® Inzerce ® Tip servis

Ve všech 4 inzertních novinách můžete inzeráty vyhledávat, prohlížet a podávat.  Inzeráty jsou rozděleny do oblastí: Auto-moto, Elektronika, Domácí spotřebiče, Práce, Reality, Stavebnictví, Fauna –Flora, Volný čas, Seznámení a Ostatní

  • Seznamka.cz – internetový server s inzeráty na seznámení v kategoriích: vážné seznámení, sexy seznamka – flirt, pojďme … ( do kina, na koncert, na ples….), cestujeme spolu …. (na výlet, na hory, po Evropě…), sport, dopisování a přátelé
    wap cesta : Juice Zábava ® Seznamka ® Seznamka.cz 

Eurotel uvádí novu službu - SMS hry

Od 1. prosince Eurotel uvádí novou službu – HRY, pro všechny zákazníky Eurotel i Go. Jedná se o 5  SMS her, které zákazníci Eurotelu mohou jednoduše hrát pomocí SMS zpráv. Všechny hry se hrají pomocí InfoTextu a odesílají se ve formě SMS na číslo 999111. Po celou dobu měsíce prosince nebudou za hraní SMS her účtovány žádné další poplatky, kromě odchozích SMS. Detailní popis her bude od 1.12.2001 k dispozici na internetových adresách www.eurotel.cz a www.mobilgo.cz.

  • ŠIBENICE - Cílem hry je uhodnout náhodně vybrané podstatné jméno.Hráč na počátku dostane slovo ve tvaru X---------Z, postupně hádá písmena, při úspěchu se mu písmena zobrazí ve slově na odpovídajících pozicích, při chybě dostane odpověď v intencích klasické hry šibenice Hra je pouze pro jednoho uživatele a čas na odpověď je limitován.
  • SLOVNÍ FOTBAL – Hráči postupně posílají slova (podstatná jména) tak, aby vždy první písmeno slova bylo stejné jako poslední písmeno slova předchozího. Povolena jsou podstatná jména se dvěma a více písmeny v prvním pádu jednotného čísla. Pokud hráč pošle nesprávné slovo (mimo slovník nebo s chybným písmenem) nebo překročí stanovený časový limit, vypadává ze hry. Hra končí, až zůstane poslední hráč.
  • KŘÍŽOVKA - Hra je obdobou stolní hry Scrable nebo Kris-Kros. Hráči skládají z náhodně vylosovaných písmen slova, kontrolována proti slovníku. Slova musí být v základním tvaru (1. pád, jednotné číslo, infinitiv atp.) všech slovních druhů (cca 65000 slov). 
  • HRA SE SLOVY - Hra je obdobou klasické hry. Po registraci automat pošle všem hráčům náhodně zvolené písmeno a hráči musí odeslat v časovém limitu odpověď obsahující slova začínající příslušným písmenem v kategoriích Obec, Jméno, Zvíře. Nejlepší hráč vítězí.
  • KÁMEN, NŮŽKY, PAPÍR - Klasická hra! Po registraci a výzvě ke hře hráči odešlou svůj tip, ten je po uplynutí časového intervalu vyhodnocen a je určen vítěz nebo hráči, kteří neprohráli, pokračují dalším tipem. Pokud je hráčů více než dva a vyhrají dva nad třetím, pokračují dalším kolem.


 

Diskuze (7) Další článek: Eurotel: sleva na veškeré volání 25 procent!

Témata článku: , , , Novinky, Prosinec, Euro &, Nov, Infotextu, Euro, Pro +