Nový Sony Ericsson T310, další třístovka z řady

Na letošním CeBITu představí Sony Ericsson své nové modely. Bude mezi nimi i nástupce modelu T300 s označením T310. Jaký je a jak vypadá?

Letošní CeBIT se opět ponese v duchu nových modelů jednotlivých značek. Nebude chybět ani obměněná modelová řada od společnosti Sony Ericsson. Jak se zdá, všechny nové modely budou vzhledově vycházet z povedeného low-endového modelu T100. Jestli je to dobře nebo ne, záleží na vkusu, ale každopádně bude na první pohled jasné, o jaký mobil se jedná. Jednotnou uniformitu dodržuje většina úspěšných značek a u Sony Ericsson zatím chyběla.

Model SE T310 si oproti svému předchůdci vzhledově polepšil. Z „baculky“ se stává pohledný mobil moderních hranatých tvarů. Na obrázcích sice použitá  barevná kombinace moc vábně nevypadá, ale jak tvrdí redaktoři webu mobile-review.com, ve skutečnosti vypadá skvěle. Vzhledovou jedinečnost totiž dotváří hra světla a stínů.

   

 

Novinka má podobné rozměry a pravděpodobně i stejné vnitřnosti jako jeho předchůdce. Na displeji o velikosti 101 x 80 pixelů zobrazí 256 barev a až osm řádků textu. S joystickem se pracuje subjektivně lépe, alespoň podle mobile-review.com. I systémový konektor je shodný s předchozími modely a tudíž bude využívat i stejné příslušenství. Telefon pohání Li-Pol baterie disponující kapacitou 700 mAh. Výdrž bude obdobná jako u modelu T300.

Jediným rozdílem mezi T310 a T300 bude nabídka aplikací, respektive her. To, co si uživatelé mohli jen dokoupit, bude u T310 k dispozici hned od počátku. Jedná se o hry Ace of Spade a Deep Abyss; plus Minigolf, který však už dobře znají i uživatelé T300. Z předchozího výčtu je zřejmé, že změny jsou pouze kosmetické. Výraznější změny se očekávají u dalších modelů, které budou představeny až v březnu na CeBITu. 

Zdroj: www.mobile-review.com  

Diskuze (24) Další článek: Sony Ericsson T100: hrany dnes jedou (test)

Témata článku: Ericsson, Sony, Sony Ericsson, , , Sony Ericsson T310, Eri, Nov, Son