Nový Sony Ericsson T330 bude vycházet z T610

Podle neoficiálních informací představí Sony Ericsson brzy nástupce modelu T310, který bude mít stejné funkce jako královský T610 s výjimkou Bluetooth. Máme pro vás první fotky + video komunikátoru P810.

Nový vládce

Společnost Sony Ericsson minulý týden představila poměrně hodně nových telefonů (o této události jsme vás informovali v tomto článku). Do konce roku však hodlá opět představit minimálně stejné množství novinek. Očekáván je nástupce úspěšného modelu Sony Ericsson T610, který pravděpodobně ponese označení T620. Na první pohled se budou oba telefony navzájem odlišovat přepracovaným designem. Nový T620 bude po všech stránkách menší a také lehčí. Displej však zůstane stejně velký a jelikož bude pocházet z modelu Z600, můžete se těšit na kvalitní obraz v podání aktivního TFD displeje. Výbava by se od SE T610 neměla lišit, možná jen ve velikosti dostupné paměti, která se očekává větší.

 
Zdroj: Mobile-Review.com

Nový komunikátor ponese název P810

Dalším předpokládaným modelem bude Sony Ericsson P810 (označení P900 se asi nebude realizovat), který již delší dobu zpestřuje nejedno diskusní fórum na internetu. O tomto přístroji jsme již podrobně psali v tomto článku, obrazově jsme vás s ním seznámili třeba tady. Dnes máme další fotografie i krátké video.

  

  
Zdroj: Planete-SE.net

Poznámka: Další obrázky a video SE P810 naleznete na webu Planete - SE.net

Pořádně nabušený low-end

Posledním modelem podle spekulací na známém webu Mobile-Review bude nástupce T310, jenž ponese označení T330. Pro budoucí fanoušky bude jistě potěšující, že bude postaven na platformě současného modelu T610 a tudíž s ním bude mít stejné všechny funkce (včetně STN displeje a vestavěného foťáčku) vyjma technologie Bluetooth. Tu si Sony Ericsson stále šetří pro mobily z jiné kategorie. I když jsou snímky nedobré kvality, již teď můžeme vypozorovat, že vzhled minimálně přední strany zůstane stejný a změn dozná jen zadní strana. Podle informací ze zmíněného webu se novinka dostane na pulty obchodů nejdříve na začátku příštího roku za předpokládanou cenu 6 až 7 tisíc korun.

  

 
Zdroj: Mobile-Review.com a Planete-SE.net

Diskuze (23) Další článek: Nástupce Nokie 6800 má foťáček a Bluetooth!

Témata článku: Ericsson, Sony, Sony Ericsson, , , Sony Ericsson T610, Nov, Eri, Son