Nubia láká na nový bezrámečkový Z18. Selfie kamerka vykukuje přímo z displeje

Podznačka čínského ZTE, Nubia, nás v posledních dnech zásobuje netradičními novinkami. Naposledy jste si u nás mohli přečíst o herním smartphonu Magic Red, který Nubia prodává na webu IndieGoGo, a který díky svým zastaralým specifikacím stávajícím herním smartphonům na trhu zřejmě moc nepřitíží. Nubia navíc před několika dny pustila do světa teaser, který láká na představení „skutečně bezrámečkového“ smartphonu.

Letos v únoru jsme u nás otestovali vlajkovou Nubii Z17s, která nabídla tzv. „Full-Screen design 2.1“, který v reálu znamenal, že měl telefon displej na 90,36 % čelní strany. Připravovaná Nubia Z18 má podle teaseru přijít s „Full-Screen designem 3.0“, který má přinést ještě výraznější redukci rámečků okolo displeje.

Na přiložené grafice můžete vidět telefon, který po vzoru Vivo Apex nabídne minimální boční rámce. Ovšem s tím rozdílem, že se selfie kamerka nebude vysouvat z horní hrany, ale bude umístěna uprostřed zobrazovací plochy v horní polovině displeje. Něco ve stylu Essential Phonu, ovšem selfie kamerka má být umístěna v „díře v displeji“. Telefon má být postaven na Snapdragonu 845 a 8GB RAM, kdy však dojde k jeho oficiálnímu představení, zatím nevíme.

Povedený koncept Vivo Apex se nakonec dostane do prodeje:

Via 91mobiles

Diskuze (1) Další článek: Vodafone v květnu: Nové Nokie, červený iPhone a hromada slev

Témata článku: Nubia, , , , , , , Essential Phone, Vivo Apex, Kamerka, ? Displej, Čelní strana, Herní smartphone, Horní hrana, Horní polovina, Zobrazovací plocha, Displej, Povedený koncept, Oficiální představení, Kamera, Nov, Čínský zte, Telefon