Nutnost pro nadšené sportovce. Tento pásek udělá z Apple Watch potítko

Když jdete cvičit, berete si na to sportovní oblečení, tak proč ne i pásek na Apple Watch? S touto úvahou přišla společnost Twelve South když představila chytré pásky ActionBand pro Apple Watch. Ve skutečnosti nejde ani tak o řemínky, ale spíše o potítko. Tak totiž produkt vypadá.

Ve skutečnosti jsou potítka dvě. Jedno klasické na jednu ruku, a pak druhé s uchycením pro hodinky tak, aby pevně držely pevně na ruce a zvládly monitorovat vaši sportovní aktivu. Vyrobeny jsou přitom ze savého materiálu, tak aby udržely vaše ruce suché a v pohodlí. Firma nechce, aby produkt byl náhradou vašeho hlavního řemínku, ale naopak jeho sportovní alternativou, kterou si vezmete, aby váš pěkný řemínek nebyl zbytečně opotřebováván při sportu.

Firma má aktuálně v nabídce variantu pro 40 a 44mm modely, tedy Apple Watch Series 4,5, 6 a SE. Ve výrobě je však i větší verze pro nejnovější model Series 7. Cena je sympatických 30 dolarů, tedy cca 650 Kč za pár potítek pro obě ruce. Objednat si je můžete skrze web i do České republiky.

ActionBand pro Apple Watch:

Diskuze (7) Další článek: Samsung, to není jen Jižní Korea. Kde všude se vyrábějí smartphony řady Galaxy?

Témata článku: Apple, , , , , , , Nutnost, Sportovec, Apple Watch Series, Pásek, Series, Řemínek, Česká republika, Oblečení, Pro +, Ruka,