O Huawei Mate 20 Pro je v Česku obrovský zájem. První vlna zásob vyprodána v rámci předobjednávek

Huawei včera zahájilo fyzický prodej nového špičkového smartphonu Huawei Mate 20 Pro. Nedočkaví zájemci jej mohli už dva týdny zakoupit v rámci předobjednávek, ale na dodávky museli čekat do 1. listopadu. Výrobce jim čekání zpříjemnil hodnotným dárkem zdarma, který k předobjednávkám přidával.

Zájem o nový vlajkový smartphone čínské značky byl tak velký, že prodejci stačili v první vlně dodávek uspokojit povětšinou sotva předobjednávky a do dalšího prodeje se dostalo jen minimum kusů. Zákazníci některých e-shopů na svůj telefon stále ještě čekají. Huawei bude zboží pravidelně doplňovat, další zásilka dorazí příští čtvrtek 8. listopadu.

Huawei Mate 20 Pro se na českém trhu prodává za 24 990 Kč, což je v rámci Evropy jedna z nejnižších cenovek. Na výběr je černá, modrá a fialová barva. Zájem ze strany zákazníků je proti loňskému předchůdci Huawei Mate 10 Pro zhruba dvojnásobný. I když je novinka zatím nejdražším modelem čínské značky, vypadá to, že se Huawei trefil do vkusu zákazníků.

Huawei na říjnové konferenci v Londýně představilo mnoho novinek:

Diskuze (38) Další článek: Loňské Motoroly řady Moto G5 dostávají update na Oreo. Lepší pozdě, než později

Témata článku: Huawei, , , , , , Huawei Mate 20 Pro, Zákazníci, Příští čtvrtek, Obrovský zájem, Předobjednávka, Český trh, Pře, Nejdražší model, Zásoby, Rámec, Zájem, První vlna, Pro +, Hodnotný dárek, Evropa, Vlna, Nejnižší cenovka, Huawei Mate, Fyzický prodej